zuxxi.com//sinema|geyiks

gubik

Sonu Gelmeyen Espriler

Kurban

- Abi sen geçen kurban'da var mıydın? - Evet, burdaydım. N'oldu? - Ehi ehi... Yani davar mıydın geçen kurban? Nası kurtuldun kesilmeden? Ehe ehe. - Dayaklıksın sen.

Mastürbasyon

27, 28, 29, 30, 31... eee? ulan bende bi bozukluk mu var yoksa? (yaş o zamanlar 13)

Kim Bunlar

Ali Uyanık bölümü vardı. Ali Uyanık'ı -tahmin edersiniz ki- Ali Poyrazoğlu oynardı. Böyle amigo gibi biriydi. Sever miydim sevmez miydim karar veremedim şimdi.

Vikingler

Vikingler'in kürekleri çekerken söylediği şarkı da çok güzeldi: Haaydi yallah hop hop hop... Haaydi yallah hop hop hop...

Umumi Tuvaletler

Umumi tuvaletlerdeki pisuarlara işerken pisuardaki tablet naftalinleri -çok afedersiniz- çişimin tazyiğiyle bi sağa bi sola göndermekten büyük zevk alırım. Bunun sadece erkeklere has bi eğlence olması da neşeme neşe katar.

Fişingi de Al Mustafaleey

özay gönlüm, "çöz de al mustafaleey" adlı son derece başarılı türküsünü trt için uyarlamıştı. türkünün hikayesinde özay gönlüm göbek atmakla o kadar meşguldu ki mustafa ali'ye vereceği, artık anahtar mı para mı bilinmez şeyi veremiyodu ve mustafa ali'ye "çöz de al mustafaleey çöz de al, çöz de al ulen gavurun domuzu." diyordu. bu popüler türküyü trt bir dönem eğitici program olarak yayınlamıştı. Bakkal rolündeki özay gönlüm fişini almayı unutan mustafa ali'ye; "fişingi de al mustafaleey" diye feveran ediyodu. rahmetliyi burdan saygıyla analım.

Fame

Ben çok küçükken vardı bu dizi. Konservatuar ya da şan okulu gibi bi yerde okuyan gençlerin hayatını anlatırdı. Dizinin asıl karakterleri dans bölümündeydi. Liroy vardı bi, zenci, fırlama biriydi. Başka pek kimseyi hatırlamıyorum. Ama şarkısı çok güzeldi: Feeym!.. Ayvanaliiiv foreevır... dıdıdın... Feeym!.. Dizinin jeneriğinde oyuncular bu müzik eşliğinde dans ederlerdi.