zuxxi.com//sinema|geyiks

xlife

  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    angelina=lara

    valla film fena diil hele angelina çok güzel, oyundaki karaktere bu kadar benzetebileceklerini pek tahmin etmiyordum. el oglu gerçekten yapıyor. ama filmde beni kendine çeken aksiyon ortamı yoktu. (daha neistiyon, belanımı? diyebilirsiniz tabi). ama olayların sıralanışı fazla bildik ve tekdüzeydi. yinede izlediğime pişman değilim.
    Puan: 7
  • Şövalye - A Knight's Tale

    hiyaaaaaa

    eglenceli, ve ilgimi çeken bir film. her filmdeki değişmeyen, esas oğlanın hızlı yükselişi (iş ve aşk hayatındaki), ardından yaşanan düşüş, kötü günler ve en sonunda mutlu son olgusunu sıradanlıktan az da olsa kurtarabilmiş bir film. can sıkıntısından gitmiştim. çünkü vizyondaki bütün filmlere zaten gitmiştim. sonuçta gittiğime değdi.
    Puan: 8
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    bilmem ne rex

    senaryo zaten bildik, aksiyon yerinde ve ben yeni tipe kafayı taktım. hani şu zoplak tip, hani şu bi ara trex'in boynunu kıran. daha yakışığı düzgün bişi koyabilirlerdi oraya (bazı tipler bu durumda 'sen geçsene muhaha' diyebilirler tabi). film izlensede olur izlenmese de. bşr şey kaybetmezsiniz her iki durumda da. 1,5 saat dışında...
    Puan: 5