zuxxi.com//sinema|geyiks

alpcan

İzocam

alt kattakiler pişiyor, üst kattakiler üşüyor, benimse koşuşturmaktan tabanlarım şişiyor" derdi kapıcı, neredesin izocam...
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    ilişkinizi kurtaramazsınız

    evlenmekten korkan kişilerin daha da çok korkmasına sebeb olacak bir film.İnsanlar sekizinde ne ise sekseninde de aynı. İlişkinizi kurtarmak için heveslenmeyin bir gün iyi ise diğer gün maalesef kötü olmasına engel olamıyorsunuz.
    Puan: 7
  • Kaderin Seslenişi - Destiny Turns on the Radio

    Tarantino ne yaptın sen?

    nerde Gün Batımından Şafağa, Rezervuar Köpekleri, Pulp Fiction, Jacky Brown nerde Johnny Destiny. Nerde gizem, of be dedirtecek ansızın olan vurulma sahneleri, heyecan. Bu filmde Johnny Destiny Noel Baba gibi mutluluk dağıtan bir Robin Hood adeta, zenginden alıp ganimeti uygun kişilere veriyor. Galiba Tarantino yaşlanıyor ve artık ağır filmler çekiyor ve fazla hareket etmek istemiyor. Tipik bir Las Vegas hikayesi. Ama hakkını vermek istediğim bir nokta var müzikler gerçekten her zamanki gibi çok güzeldi.
    Puan: 5
  • Şehrin Azizleri - The Boondock Saints

    harika bir film

    sanki bir cizgi roman gibi, en basindaki kilise sahnesi, öldürdükleri adamlari basindaki andlari, william Defoe'nun harika oyunculugu, cinayetlerin islenislerini canlandirisi tek kelime ile harikaydi. tarantino tarzi filmleri sevenler, Vampire gibi cizgi roman vari filmleri sevenler ve büyüdükleri halde ergenlikteki ruhlarini kaybetmeyenler bu filmi seyredin!
    Puan: 10
  • Cube - Cube

    ben begendim

    sonu biraz boslukta kaliyor ama ben senaryoyu da cekimleri de begendim. Filmden herkes kendi mesajini aliyor, bireysellik iyi, kötü ve masumun mücadelesi, insanin kendi zekasini kusursuz bir hapisane insasi icin kullanip, denek olarak da degisik siniflardan insanlari secip bu hapisanenin kusursuzlugunu test etmesi üzerine kurulu bir film. Sayilarin gücü.. matematik!
    Puan: 8