zuxxi.com//sinema|geyiks

viol@

Kuzey'de Bir Yer

Gerçekten, hep orda yaşamayı hayal ederdim, oysa hiç bi numarası olmayan bi yerdi işte. Bi gün yurtta Tv salonuna indim bu diziyi izlemek için, 3-5 kişi vardı, içimden "Uff, kimse de istemez ki şimdi bunu izlemeyi" diye geçiriyodum ki... meğersem onlar da aynı şeyi düşünüp, söylememişler, hepimiz "Kuzeyde Bir Yer"i izlemeye inmişmişiz... DJ müthiş bi herifti, motosikleti vardı; bi de kızılderili film çekmeye meraklı, acaip otantik bi çocuk vardı! O da çok şekerdi! Hatırlatan arkadaş, çok teşekkürler!

Booker

Arkadaşlar, hatırlasanıza, Star1'in yeni yayına başladığı zamanlar bu dizi vardı: "Booker"; motoru vardı, esmer, müthiş bi herifti! Serseriydi ama bi nevi dedektifti işte...

Dempsey & Makepeace

MakePeace'in saç modeline hastaydık, o modeli kestiren çok olmuştu o aralar, ben de dahil. Taş gibi hatunduuu!
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    ...

    Arkadaşlar, lütfen gündem yaratıp reklamını yapmaya çalışan bazı salaklara prim vermeyelim, film sisteme bir eleştiri, birini değil bir çok olguyu anlatıyor. Alıştığımız Amerikan filmlerinden farklı tabii, ama bilmemiz, görmemiz gereken bir film... hepimizin bildiği pislikleri sürdürenlerin suratına atılmış bir tokat, sırf bunun için görülmeyi hakediyor. Bi de, sonunda çok komik bi şey oluyo : )
    Puan: 6
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    olmamış

    Bence kötüydü, çok az güldüm... ayrıca Mahallenin Muhtarı filan bilmem- sevmedim işte, zorlamaydı. O kadar masraf edilmiş, Hollywood yapımı bir film daha iyi olmalı. Jim Carrey tabii iyi, ama nereye kadar, o bile kurtaramamış... "Salak ile Avanak" la zaten hiç karşılaştırılmaz. Sıkıcıydı, olmamış.
    Puan: 3
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    komik komik

    Salak ve komik... çok şey beklemeyin, bu kadar! Ama sooradan giden arkadaşlarla filmi konuşurken çok güldük... ilk buluşmada hem biraz da güleriz, diye gitmeyin, he heeee!
    Puan: 9
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    eğlencelik

    American Pie beklemeyin, o kadar diil... gülünüyo işte, fena diildi, tabii daha komik olamaz mıydı: olurdu.
    Puan: 6
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    YAZIK!!!

    Sen milyonlarca dolarlık bütçeyle git böyle rezil bi film çek, tüm dünyaya izlet utanmadan, olur şey diil! İiirenç!0 yok, 1 veriyorum mecburen.
    Puan: 1
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    İiirenç ötesi!

    Yok böyle bişey yaa! Rezillik bu, ayıp!
    Puan: 1
  • Dansöz - Dansöz

    Biri beni durdursun

    Film yerine koyup kritik yapmak fazla zaten... bu adam iğrenç ötesi yaa! çok istiyodun film yapmayı madem, al kendin izle, millete ne eziyet ediyosun, kereste!?? 1 çok fazla ama napiim en düşüğü bu
    Puan: 1
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    yok artık o kadar da diil

    fena diil işte yani. TV filmi gibi bişey
    Puan: 5
  • Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

    ç. kötü

    Türk filmlerinin hakkını yemeyelim, daha saçma bir konu olamazdı. çılgın kadın tiplemesi abartılmış ve ç. batıyordu, Keanu kazma gibiydi. bu arada bu ben de bir kızım ve bu filme de ağlayabilen hemcinslerimi kınıyorum.
    Puan: 1
  • Meksikalı - The Mexican

    Aksiyon, romans, komedi

    artı Brad Pitt, ç. şeker, ç. sevimli ve komik! Julia tipik duygusal, tartışmacı kadın tiplemesiyle ç. iyi, ikisinin kavgaları acaip eğlenceli. Bence gidin, eğlenirsiniz, pişman olmazsınız.
    Puan: 10
  • Bazıları Çabuk Bıkar - Someone Like You

    şöyle-böyle

    Kadın-erkek ilişkilerine odaklı bir Amerikan filmi... yaz aylarında olduğumuzu düşünürsek, eh işte... güldüm, düşündüm, ama konu basit, eğlencelik bi film işte. pişman olmadım.
    Puan: 6
  • Günahkar - Original Sin

    güsel

    kurgu ç. güzeldi, her an yeni bir şey oluyor; ç. öngörülemiyor. ve, evet, aşkın nasıl dengesiz, ölümcül bir tutku olduğunu gösteriyor, adama "aptal" derken içinden gıpta eden bir ses ben bu kadarını yapabilir miydim, diye soruyor. bence yardımcı roldeki çocuk da ç. başarılıydı, jolie de. rolü banderas'a da oturmuş. bence görün, kaçırmayın, lara croft gibi abuk filmlere gideceğinize...
    Puan: 10
  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    iğrenç ve ç. ç. kötü!

    bu filme gülebilenleri anlamıyorum ve amerikalıların harbi moron olduklarını düşünüyorum. her türlü imkana sahipler film yapabilmek için ama eksik olan şey beyinleri. tuvalet sahneleri işte sığınabildikleri; yuh diyorum başka bir şey demiyorum. 0 olmadığı için 1 veriyorum.
    Puan: 1