zuxxi.com//sinema|geyiks

Quixotic

  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    Keşke daha uzun olsaydı

    Yaw, her olaya duyarlı insan tribiyle yaklaşmayın kardeşim bee. Bu filme 1 vermek haksızlık!!! Adamların senaryosu da, oyuncuların performansı da gayet iyi. Ben mutlaka izleyin derim.
    Puan: 9
  • Çığlık 3 - Scream 3

    Bu ne biçim korku filmi?

    Korku filmi niyetine gittik ama yüzümüzde ki tek bir lif bile gerilmedi. Ayrıca kahramanımız hayatı tehlikede olan biri için salakça bir rahatlık içerisindeydi. Filmin çekildiği ortama yalnız girip etrafa aval aval bakınmak gibi. Hele de oyuncular bir bir hakkın rahmetine kavuşurken. Harbiden salaktı ya. Keşke ölseydi, en azından değişik bi final olurdu ben de rahatlardım. Neyse Çok boktandı ama soora üzerinde konuşunca gülecek baya malzeme çıkardık. E bi nevi görevini yapmış farzediyorum, o yüzden 1 değil de
    Puan: 2
  • Gladyatör - Gladiator

    Sıradan

    Commudus mudur nedir, fim boyu uyuz oldum hipnaya. Maximus lafı iyi oturttu bi ara zaten film de orda tavan yaptı. Gidilebilir.
    Puan: 6
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    Nefis

    Gayet güsel. Kevin Spacey çok iyiydi Oscarı haketmiş.
    Puan: 8
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Actionın allaı vardı. Motorda motordu hani.

    Aksiyon bekledim, beklediimi buldum. Senaryo menaryo hak getire tabi. Sadece aksiyon vardı başka bişi yoktu diyip düşük puan veren adamın o filmde işi neydi ki? Filmin misyonu gelişinden belliydi zaten.
    Puan: 8