zuxxi.com//sinema|geyiks

Sherry

  • Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana - Lock, Stock and Two Smoking Barrels

    Haaaarika :)

    Filme dün gece,hakkında hiç bir fikrim olmadan gittim. Başlarda nerden geldim bu filme derken birden her şey değişti. Muazzam çekimler, nefis müzikler, koparan espriler beni filme hayran bıraktı. Amerikan film tarzından farklı, hafif kahverengimsi, akıcı, son derece güzel bir film. Aksiyon sevmeyen gitmesin. Derhal CD' sini alıcam. Çünkü arşive konmaya değer. Artık başka ne diyeyim en güzeli gidin de kendi fikrinizi edinin. Bayıldım ya :)
    Puan: 10
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    SONUNU YAZMASANIZA BEAAA !!!!!

    Filme bu gun gidicem. Uzun zamandir bekliyodum. Gene de bi bakim neler yazmislar dedim. Ama bu kadar da olmaz ki.Herifler filmi anlatmis yaaa. Ya insanimiz ne kadar acaip, kendin gordun diye ne anlatirsin sonunu be yurdum densizi? Simdi gitsem mi gitmesem mi.... Of ya rezillik yani...
    Puan: 1
  • Ölümcül Bedel - Valentine

    Gidin Bence

    Yıllaaaaaar önce bu konunun çok benzeri bi film yapılmıştı. Ama o film trende geçiyodu bilmem hatırlar mısınız sayın zuxxiciler. Herif yıllar önce kendisini küçük düşüren eski okul arkadaşlarını biiiir bir deşiyodu. Süper korkmuştum ben. Bu da eh, onun kötü bi benzetmesi diyelim. Yine de az biraz gerilmek isteyenler gitsin derim.
    Puan: 7
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Süpperrrrrr!

    Valla süper. Git, gör...
    Puan: 10