zuxxi.com//sinema|geyiks

Elizabeth

  • Titanic - Titanic

    halt etmişsiniz siz!

    Ya mis gibi film işte. Daha ne bekliyonuz. Hangi filmde hem efektler,hem senaryo,hem müzik.bu kadar güzel. Çook yakışıklı bir delikanlımız da var zaten.Ya ben bu sayfaya ne zaman gelsem gitceğim filme de gitmiyorum. Neyse bir daha da bu çok bilmişler sayfasına gelmem olur biter.Film çok güzel.Eh leonardo gibi delikanlımız da var daha ne isityonuz? Daha ne bekliyonuuuuzz!
    Puan: 10
  • Vatansever - The Patriot

    Mel yine muhteşem!

    Yaw bu adamın hiç kötü bir filmi yok mu? Bu filmi de muhteşem. Özellikle savaş sahneleri çok güzel güzel olmuş.Konusu da hiç fena değil Mel Gibson'ı sevmiyorsanız en azından efektleri görmek için gidin.. Haa bi de arkadaşlar fark ettiyseniz filmin son sahnelerin de Martin (yani mel)" bol şans" cümlesini tükçe söylüyor. Bilmem siz de farkına vardınız mı?
    Puan: 10
  • Son Durak - Final Destination

    Hımmm İlginç!!! ve Gerçekten Güzell

    Filmin gerçekten ilginç bir konusu var. Yani diğer korku filmleriyle pek alakası yok. Kesinlikle görülmeye değer. Hee bi de filmin sonunu espirili bitirmişler dolayısıyla son sahnede sanki gerilim bozulmuş ama yine de güzel olmuş.
    Puan: 10
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    EFEKT OLAYI

    Yani biz buna benzer sahneleri titinacde de gördük. Bu filmde konu denen olay yok. Adam fırtına olcağını biliyor yine de gidiyor gerizekalı. Ve doğal olarak biz de neler olabilceğini tahmin edebiliyoruz.Ama yine de yiğidi öldür hakkını ver efekt izlemek istiyorsanız gidin!
    Puan: 4
  • Çılgın / Güzel - Crazy Beautiful

    biraz eğlenmek için...

    Aslında hiç de kötü değil. Yani giderseniz pişman olmazsınız. Ama gitmezseniz de çok şey kaçırmış olmazsınız.. Ben okuldan kaçtığımda gitmiştim:) He bi de filmin müziği çok tatlı eğer hip hop severseniz gidin derim!
    Puan: 6
  • Minik Kaçamaklar - Town & Country

    Eli dinle bu filme gitme!!

    İzlemeyen okumasin

    Gerçekten ben de diğer arkadşlar gibi verdiğim paraya, harcadığım zamana acıdım. Evde oturup ineklemeyi yeğlerim yani. Yazık olmuş Josh a! yani senin gibi bi adamın pearl harbour dan çıkıp bu filmde işi ne??
    Puan: 2
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Yuh artık daha neler!!

    Abartmayın ya!! Bence çok güzel bi filmdi. Zaten erkekler işin içine romantizim girince filmi yerden yere vuruyorlar:p Erkek dediğin duygusuz olur di mi? Bence film çok çok güzeldi. Josh war, Ben war, Daha ne isterim ben ya? seç beğen al!!
    Puan: 8
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    şeker!!!

    aslında ben daha farklı bekliyordum ama böylesi de güzel olmuş. oğlan çok tatlı yaa
    Puan: 7