zuxxi.com//sinema|geyiks

fabrice

  • Yaşamın Kıyısında - Bringing Out the Dead

    GİTME!!!!!!!!!!!

    Geçen gün, gitme dediğim halde filme giden bi arkadaşı dövdüm. Bir film ancak bu kadar kötü olabilir. Manolya'dan sonra en çok sıkıldığım film buydu diyebilirim. Eğer bu yazıyla bikaç kişiyi filme gitmekten vazgeçirebilirsem kendimi çok daha ii hissedicem. Filmden sonra yaşlandım abi. Ömrümden kaybolan bu 2,5 saati nası geri getircem onu merak ediyom. Gitme!!!!!!!
    Puan: 1
  • Gladyatör - Gladiator

    ii olmuş

    "Yaşamın kıyısında" filminden sonra buna gidince inanılmaz büyük bir zevkle izledim. Dreamworks kalitesini ortaya koymuş. İkinci gidişimde bile sıkılmadım diyebilirim. Konu, beklediğimin aksine iiydi. Bu tarz filmleri sevmeseniz bile gitmekten pişman olacağınızı sanmam
    Puan: 10
  • Vatansever - The Patriot

    breyvhart 2

    Sondaki savaş sahnesi haricindeki bölümler izlenmeye değer. Kapanış daha iyi olabilirdi bence. Mel gibson yine harika. Konu daha önce görmeye alışık olduğumuz cinsten ama yinede insanın içindeki özgürlük ruhunu kabartmaya yetiyo. Bu tarz filmler her zaman gelmio. Onun için kaçırmayın derim ben.
    Puan: 9
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    angelina jolie ve o öpülesice dudakları /;- *

    yani ne diyeyimki ben şimdi... fragmanı filmden daha iyiydi bence. film; araba sapıklarını pek tatmin etmiyo. (angelina ulan sen yokmusun sen. kim tutar seni be. kadınımsın). kadro fena diil. konu vasat. genelde az biraz hareket var. yani özetle çok iyi bi film deil ama illa gitcem başka film yok diyosanız da gitmeyin !! angelina'nın resimleri internette de var.
    Puan: 6
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    bu filme gitme dürtüsü uyandıran manteliteye sokayım

    ben ki bu filme gidip öğürdüm, başkalarının da öğürmemesi için elimden geldiince maddi destekte bulunmaya hazırım.
    Puan: 1
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    gitmemek lazım

    başarısız bi türk filmi daha. abes espriler, fazla uzatılan gereksiz sahneler, birer örnek sadece. ("sakın kaçırmayın" diyen arkadaşları asmak lazımdır). yapmasınlar böyle film kardeşim! uzatmaya gerek yok işte. vakit ve para kaybından başka bişey deildir.
    Puan: 1
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    ...

    abi gülmüyosun etmiyosun. gayette sıkıcı ve konusuz bi film. komediyi zekayla bağdaştırana kafam girsin. eğlenmek için gidiyosun ağlayarak çıkıyosun sonra yok efendim coenler şöle coenler böle. bana ne abi! film herkesin espri anlayışına hitap edebilecek bi film deil. filmin 40. dakkasına kadar acaba sonuna doğru toparlar mı diye bekledim yemedi. neticede pişmanım. ben bile daha komiim yani gülmek istiyosanız gelin bana para da vermemiş olursunuz. gayette kötü ve ruhsuz. lağımda yüzen bi bok ne kadar anlamsızsa bu film de o kadar anlamsız.
    Puan: 1
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    iyidir

    iyi
    Puan: 8
  • Yeni Hayat - Cast Away

    ..........

    bu sene gittiğim en kaliteli film izlenmeye değer salaklara göre bi film deil
    Puan: 10