zuxxi.com//sinema|geyiks

tetenek

Mastürbasyon

Hırsla, istekle yapıldıktan sonra nedense o rehavetle beraber "yaa ne gerek vardı şimdi buna üfff kim yıkanır, yine tutamadık kendimizi" gibilerinden laflar kullanırız. Ulan 5 dakka önce azgın bir sapık gibiydin ama 5 dakka sonra ne biçim konuşuyorsun, kandır kendi kendini bakalım.

Lambada

Peki lambadanın klibi nasıldı ama. O zamanlar hasta olduğum sarışın bir kız vardı. Klipte zencinin teki onu dansa kaldırırdı. Küçüklerdi ama o zamanlar yaşıtım sayılırlardı. Nasıl kıl olurdum o zenciye anlatamam. Fildişi sahillerine gidesim gelirdi sırf o uyuz zenci için. Sen kızı kaldır lambada yap sonrada gülümse ala ala.

Kıza Bakabilme

En çok hafta arası o ün yapmış olan 8.15 vapurunda başıma gelir bu olay. Ayakta kalmamak için binbir türlü eziyet sonucu oturduğum 3 kişilik yerde tam yanıma bir kız oturur. Başımı yana çevirsem burun buruna geliriz kızla. Meraktan çatlamaktayımdır nasıl bir tip diye. Yarım saat boyunca merak edip aklımdan bir plan kurarım. Buna göre, vapur yanaşınca, kız kalkınca ben de hemen kalkar, kızı hızla geçer, az ilerde ona doğru pozisyonumu alırım. Bu kadar uğraşın sonucunda kız tabiki mantar bir hatun çıkar; bende ne salağım diye yoluma devam ederim.

Mahalle Maçları

Kumsalda oynanan maçlar genellikle topun denize kaçması ve maç içinde yorulan kişinin denize atlayıp topa ulaşıp, topla beraber yüzmeye devam etmesiyle sona erer. Herkes denize girer ve "Şampiyon Fener!" diye garip garip bağırır. Nedense de hep Fener diye bağırılır.

Evimiz Hollywood'da

Bu dizinin ismini kim böle tercüme etmiş, evimiz hollywood'da oley laylaylom gibilerinden. bizim de evimiz kadıköy'de napalım ala ala.

Çorap

Beyaz, kalın, spor yaparken giyilen çorapları yuvarlak yapıp futbol oynamadınız mı kardeşinizle ya da arkadaşınızla evin koridorlarında? Kapılar kale olurdu, dar alandı ama çorapla güzel hareketler yapılırdı.

Joystick (Coistik)

Astek denen bir coistik vardı. C 64 kullanıcıları bu coistiğe hasta olurdu çünkü zor bozulurdu ve bozulsa bile basitti mekaniği, yapılırdı hemen, bu yüzden olimpiyatlar gibi coistikleri haşat eden oyunlarda (koşularda sağ-sol, bisiklette daire şeklinde çevirme filan.) astekler kullanılırdı. Ben hala saklıyorum asteğimi yadigar.

Prince of Persia

Ekranı ters düz eden iksiri unuttunuz. Merak edip, dayanamayıp içtim iksiri 9.bölümdü sanırım. Sonra ekrana kafamı sağa doğru yatırarak bakıp, ekranı normale çeviren iksiri bulmuştum. Uf çok yorucuydu ama.

Chatten Biriyle Buluşma

Umutla gidersin, lanetler okuyarak geri dönersin çoğu zaman. En kötüsü ilk buluşma anıdır. Tarzanca bir konuşma diliyle ve kasılmalarla çabucak selamlaşıp, muhabbet edilecek mekana dogru gidilir. İki tarafında teli çalar. Önceden ayarlanmış olan arkadaşlar durumu kolaçan ederler, hani eğer karşı taraf tam hödük çıkmışsa kaçmak için bir bahane bulunur bu telefon konuşmasının sonunda: - Şey, kardeşim kapıda kalmışta ya da, - Benim acilem bir işim çıktı diyilip ortamdan kaçılır. Ben yapmadım bunları ama aklımdan hep geçti.

Chatten Biriyle Buluşma

Buluşmadan önce sorulur, "gerçekten güzel misin?". Eğer, "Güzellik kişiden kişiye değişir." cevabını alıyorsan, sakın buluşma! Bazen buluşacağım kızın erkek arkadaşlarını çağırtıp beni dövdüreceğini düşünürüm. Bu yüzden buluşmadan önce kızın numarasını kardeşime veririm ve eğer dönmezsem... diye de tembihlerim.
  • Aşağıdakiler - Down to You

    insaf be ruhsuz insanlar

    tatildeydim maxi ye sinemaya gidelim dedik ve bu film gerçekten akşamımızı çok güzelleştirdi,gerçekten güzel bir film siz sıcaklardan iyice bunamışsınız...gidin görün derim
    Puan: 8
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    3 aydır bu filmi bekliyorum tam bir fiyasko

    yani koskoca filmde 2 tane araba sahnesi var,hani ara verilince herkes ooo film asıl şimdi başlıyor diye umutla giriyor 2. yarıya ama yine aynı konuşmalı film devam ediyor.Bir de klasik laflar öldürdü beni yok eskilerin toplanması yok kahramanımız şehre geri dönmüş herkes vay be bu eskiden neydi be filan diyor,arabayla kapış sahnelerinde bir yenilik yok bir tek nitrojeni çalıştırınca adneralin oldum o kadar
    Puan: 6
  • Kapışma - Snatch

    film hoş

    film çok güzel gidin görün derim ama matri nin yaptığı da boş ,hangi yabancı gelipte senin yorumlarını okumak ister. O zaman bir de almancasını yazsaydın bir de kasmışsın ne mantar dümbelek birisin anlamadım. Zuxxi şu yorum sayfalarına bir şekilde müdahele et bence
    Puan: 9
  • Hücre - The Cell

    daha iyisi olabilirdi

    tamam son zamanlarda gittiğim en etkileyici filmlerden biriydi, jennifer da süperdi.. Ama daha güzelide çekilebilirdi özellikle ürkütücü hayallerden daha fazla kullanılabilinirdi tüyler ürperten cinsten hayallerle bizde kabuslarımızdan bazılarını bulabilirdik belkide.. Evin uzaktan görünüşü , karanlık yüksek merdivenler filan gayet etkileyiciydi ama daha da süper olabilirdi diyorum
    Puan: 8
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    güzel film

    Hayret bir tane danyelsan çıkıpta 7 den aşağı verecek sandım ama şaşırdım gerçi 3 kişi yorumlamış benden önce ..
    Puan: 7
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    idare eder

    Counter oynayan insanlar sanırım genç rustan sniperıyla daha fazla atraksyon bekliyordu. En azından biraz daha fazla sniperla adam vurmaca sahnesi gösterilebilinirdi, ayrıca camlarla yapılan ışık oyununun düşmanın yanına filan değilde direk gözüne vurması biraz sıradışıydı.
    Puan: 6