zuxxi.com//sinema|geyiks

*****

  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    ne güssel bi film..

    Erkeklerin sıkılacağı bayanlarınsa beyeneceği türden bir film zaten filmi izlemeye gittiğimde etrafımın bayanlarla sarılı olmasından bunu anlamamak mümkün değil. İzlemeye deyecek bi film gidin görün kardeşim. daha ne diiim.
    Puan: 10
  • 28 Gün - 28 Days

    amerikalılar yapar abi....

    ee filme gittik izledik güzel film hoş filimde kardeşim sandra ablamda her türlü muhabbet var içki desen hap desen ühüüü. İyi de nasıl oluyo da 28 gün de bu ablam iyleşiyo anlamdım gitti ya sonunda şuna karar verdim adamlar bizden ileri abi 28 günde olayı çözüyolar ne diim helal olsun... elin amerikalısı yapıyo işte
    Puan: 7
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    gidip gitmemek size kalmış...

    Yauv anlamadım gitti şu milleti karrrrdeşim size ne milletin hangi filme gidip gitmeyeceğinden adam gibi seyret filmini beğendiysen beğendim de beğenmediysen beğenmedim de sabah sabah insanı sinir etmek zorundamısınız!! yok gitmeyin çok kötü yok gidin çok iyi sanki size soruyo bu millet neye gidip gitmeyeceğini... Filim bana göre ortalama komiklikte aynı zamanda bizdeki üniversite yaşantısına beş çeken bir hayat sürüyor elin gavuru ne diyim yakışır.. Haa bu arada üniversite sınavına hazırlanan kardeşlerime duyrulur filmi izleyip de ana bizde böyle mi olacaz laa diye kefal gibi atlamayın sonra acayip dumur olursunuz ona göre :))))
    Puan: 5
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    bu ne biçim hikayeeee böyleeee.....

    Sadece bana göre berbat bir filimdi bunu söylemek istedim. Gidip gitmemek size kalmış....... :)))
    Puan: 3
  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    bruce emmi harika..

    Hangi flim olursa olsun içersinde Bruce emmi olunca hiç konusuna bakmadan kafadan filme giderim. çünkü bilirimki Bruce emmi yine o karizmatik oyunculuğunu sonuna kadar sergileyecek keşke bizim kendini sinama yıldızı zanneden ünlülerimiz gidip bu filmden biraz oyunculuk dersi alsa. Nerdeeee.... Filmin sonu konusunda yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum biraz sönük geçmiş eh burdan da bir puan kıralım artıkın..
    Puan: 9