zuxxi.com//sinema|geyiks

MonoTone

  • Gladyatör - Gladiator

    Ne DİYİM HELAL OLSUN

    Ben öyle filmlere kolay kolay 10 puan vermezdim ama bu filmede vermezsem aptallık yapmış olurdum Bu filmi görmeden sinema yı takip ediyorum demeyin zaten diyemezsinizde terbiyesizlik yalancılık, utanmazlık olur.ahmet e selam
    Puan: 10
  • Ben Şahsen, Bizzat, Kendim - Me Myself I

    KEŞKEEE

    ben sinema ya beylikdüzü afm migros ta gidiyorum ve oyuncak hikasine gitmeye niyetliydim oyuncak hikayesinin seansı ise en son sabah 11:30 olduğundan bu filmi kaçırdım ve Ben şahsen.. e gitmek zorunda kaldım keşke oyuncak hikayesine gitseydim şirin bir film ama klasik ... Bence GLADİATOR e ve ya da oyuncak hikayesine gidin önce (Uyuncak hikayesinin seansı sabah kaçta olursa olsun)
    Puan: 5
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Güzel ya güzel..

    Bence gidilmesi gereken bi film... Sırf Mel gibson için gidilir ama bu derece hoş bi filme helen hunt gibi çirkin bi hatunu nerden bulmuşlar anlamadım.. Film de (bence) Mel gibson ın yanına hiç yakışmıyor bu kadın...
    Puan: 8
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Abartı

    Filim gayet güzel hoş ama gerçekten efektler aşırı derecee abartılmış.. Filmi izlerken yorulduğumu hadi be artık bitsin dediğimi farkettim.. Sonralarına doğru ha işte bu final sahnesidir diyosun bi bakıyosun bir sürü olaylar daha çıkıyo meydana.. akrep kralın bilgisayar yapımı olması gerçekten kötü olmuş.. ve de mummy i izlemeden gitmeyin bu filme.. yoksa kafanız karışır. vede vede mummy izlememiş olan bi aradaşınızlada gitmeyin.. sorulardan sıkılabilirsiniz..
    Puan: 6
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Heyecannnnn..

    İzlemeyen okumasin

    Filmde en beğendiğim sahnelerden biri hatta en beğendiğim sahne Stanley in Travolta ile ilk karşılaşmasında Travoltanın ona şifreyi çözdürürkenki sahneydi. Orda Stanley ın yerinde olmak için canımı verirdim. Ayrıca yerinde olmamak içinde.. Bir yanda 60 saniye içinde çözmek zorunda olduğun şifre ve kafanda silah diğer yanda ise dünyanın en güzel sarışının yaptığı s...o ! Bu 2 durumu karşılaştırtığımda belki ölecekte olsam stanley in yerinde olmak isteyeceğimin daha ağır bastığına karar verdim. Ölmek pahasınada olsa o kadının 60 saniyelik s...osuna değerdi bence :)
    Puan: 10