zuxxi.com//sinema|geyiks

Corpus

Şebnem Bebekleri

O bebeklerin elbiselerini keserkende feci stres olurduk ucundaki katlanan o küçük parçayı koparmayalım diye. O koptumu elbise bebeğin üstünde durmazdı.

Tüf Tüf

Küçükken mahalleler arası çete savaşlarında veya kedi köpek kovalamacada kullanılmak üzere yeterli kalınlıkta bi plastik borudan yapılan çok etkili bi oyuncaktı o. Mermileri kağıttan yapılan sivri külahlardı. Hatta bazıları işi abartır bu külahların ucuna iğne takardı. Sonra büyüdük, orta okul, lise çağlarına geldik ama hala aklımız puştlukta ya bu sefer de 0.5 kalemleri etkili bi silaha dönüştürürdük. İçi çıkarılan kaleme yerleştirilen küçük top haline getirilmiş kağıt parçalarıydı bu sefer mermiler. Kağıt parçası ağıza alınıp ıslatıldığında daha etkili olurdu ve genelde bikaç sıra öndekinin ensesine yapıştırılırdı.
  • Yaşamın Kıyısında - Bringing Out the Dead

    İyiydi iyi

    Eğer romantik ve rahat izlenen tarzdaki filmleri seviyosanız sakın gitmeyin yoksa bu film psikolojinizi bozabilir. Ama değişik,rahatsız edici bi çekiciliği olan konusuyla bence izlenmesi gereken bi film.Bi de sıkı espiriler vardı takdir ettim.Böle bi filme izleyiciyi güldürebilmek zor iş...
    Puan: 8