zuxxi.com//sinema|geyiks

f_a_i_t_h

  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    Hürriyet'in Sinevizyon dergisinde yazan Mevlüt TEZEL isimli şahıs kim ?

    Hürriyet'in Sinevizyon dergisinde yazan Mevlüt TEZEL isimli şahıs kim ? Allah aşkına kim bu kadın? nasıl bir geçmişi varki böyle yüksek tirajlı bir gazetede insanların filme gitmesini engelleyen biri... Hala anlamıyom abicim.... Sen eleştirmenmisin kimsinde böyle yorumlar yapabiliyosun... Kısacası filme mutlaka gidin görün.. Hiç duygusal biri olmasanız bile en az 5 verirsiniz. Bence çok güzel filmdi...
    Puan: 9
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    Suadiye'de !!!!

    siteye hemen hemen 2 günde bir girerim... ama son bir haftadır girmiyodum.... film için davetiye'yide arkadaşım almıştı. herneyse film berbattı... yanımdaki ve önümüzde oturan 2 çiftin bağırıp, alkışlamasına felan çok sinirlendim... hatta bir ara yanımdaki çocukları azarladım .. sonra öğrendimki sen sölemissin zuxxi filmi bağıra çağıra izleyin diye... ne biliim haberim yoktu ki!! boşu boşuna azarladım çocukları..... ama yinede saool böyle bir organizasyon için... Birde önümüzdeki 2 çift yinede çok salaktı. Onların zuxxi'nin ne olduğundan haberi bile yok gibiydi: -zuxxi'mi ? ne zuxxi'si yaw?
    Puan: 3
  • İhtiras Rüzgarları - Legends of the Fall

    Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri..........

    Benimde hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri... 1-Forrest GUMP (Bunu niye sevdiğimi sormayın, küçükken sevdiydim en iyi film olarak ilan ettiydim, şimdi dönemiyom. eheheuehue) 2-Hatırlamıyom 3-Legends Of The Fall
    Puan: 10
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Kötü Hiç Gitmiin!!!!

    Matrix'ten sonra abarttılar bu saniyede 20.000 kare olayını... Efekt yapiim demiş ama resmen s..mış yani... Havada yürüyen bi kadın felan var.... Ayrıca Bill Murray'in ucuz filmlerdeki gibi salak davranışları ve aptal rolü berbat..... Filme gittiyseniz benim gibi 1 verin baride insanlar bi .ok zannetmesinler filmi...
    Puan: 1
  • İzleyici - The Watcher

    Kötü Ama Gidin!!!!

    Keanu Reeves madara etmiş kendini..... Bayaa kötü ucuz bi film...
    Puan: 3
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    GİDELİM, GÖRELİM, İZLEYELİM....

    Acaip geriliyo insan.. Sürükleyici.. Dağ, Bayır, Çayır, Çimen görün.. Sinemaya gitmekten zevk alan insanlardansanız mutlaka gidin kaçırmayın.. Yok eğer benim salak sevgilim gibi (mıy-mıy) biriyseniz izlemeyin boşu boşuna burada yorum yapmayın... Allahım bütün kızlar böölemi, sinemaya gitmekten zevk alan birini bulamayacammı ? Puan Veriyoruuuummmmm :
    Puan: 7
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Filmin Sonunda Nooluyo ?

    Bruce ve Samuel abilerin hatırına filme gidilir. Hatta gitmeye de gerek yok mümkünse CD'den izlenir. Sonuç olarak "Eh İşte" diyorum. Yalnız bi problem var CD'nin sonu bozuk çıktığından finali izleyemedim.... Yarın soracam birilerine !
    Puan: 5
  • Onurlu Bir Adam - Men of Honor

    İyi Yapım !

    Güzel film gidilir. US ARMY felan hesabı ! Ama girlfriend'le gitmeyin burnunuzdan getiriyor !
    Puan: 7
  • Sekizinci Gün - Le Huitième jour

    Bildiğiniz filmlerden diil !

    Orijinal haliyle CNBC-E'de izledim... Film herkese tavsiye olunur... Sömürü felan diil! (İtiraf : Gözlerim doldu. Zor tuttum.)
    Puan: 8
  • Evrim - Evolution

    Lütfen İzlemeyin ! Yazıktır !

    Lütfen İzlemeyin ! Yazıktır ! Para olayından ziyade vaktinize yazıktır. Bu salak filme ayıracagınız vakitte neler neler yaparsınız ? Şöyle bi düşününce neler neler dimi ? Neler neler ? Şu an aklıma gelmiyo ama neler neler ! :)
    Puan: 1