zuxxi.com//sinema|geyiks

cemni

  • Derin Karanlık - Pitch Black

    Hep Aynı

    Yaw bildiimiz Alien ile başlayan furyaya yeni bi örnek. Bi kaza olur, 3-5 eleman kurtulur, yaratıklar herkesi yer ama en sonda 1-2 kişi kalır. Gene aynı mevzu...Deep Rising, Deep Blue Sea, Anaconda...Hepsi aynı dalga...
    Puan: 5
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    John Voo'ya laf yok o kadar!

    Kardeşim niye herkes bu kadar abartmış ki eleştiri olayını? Birisi atmış ortaya 'Çok saçma, oha moha' diye, hurraaa herkes de atlamış aynen...Taam bayaa abartı sahne var ama kardeşim siz hiç mi John Voo filmi izlemediniz? İzleseydiniz alışık olurdunuz bööle sahnelere! Bi kere yavaş çekimler ve güvercin olayı drek John Voo'nun olayıdır, kimse yavaş çekim olayını O'nun kadar iyi kullanamaz. Siz gidin bi Face Off, Hard Target, Broken Arrow izleyin de görün neymiş! Hard Target'ta Van Damme motorsikletin üstünde ayaa kalkıp 1 KM yol gidiyo siz ne diyonuz haala?!? Ama tabi John Voo'ya yakışmayacak saçma sahneler vardı tabi mesela o silah sahnesi nedir ööle?!? YUH dedim! Naaptı herif?!? Hayatta olmaz ööle bişii! Gittim okuldaki fizik profesörüne sordum, o derece yaani...Bi de bayan arkadaş olayı var, çirkin mirkin diyolar da, yaw daha ne bekliyodun Claudia Schiffer mi oynasaydı tam oturmuş işte yerine! Yanlız aşk meşk olayı sootmuş aksiyonu. Ama şunu diim aksiyon sevenler ve John Voo'yu bilenler gitsin kaçırmasın. Bilmeyenler de orda burda laf etmesin! (Yaw bu Laptop'ın da klavyesi bozuk mudur nedir, zar zor yazdım...)
    Puan: 8
  • Yüzleşme - Get Carter

    Fenaa diil be!

    Ya arkadaşlar ööle çok kötü de diil ya yapmayın. Drek Silvi işte! Ama adam harbi amma yaşlanmış ya, nerde o eski günler?!? O Rambo, Raki seriisini çeviren adamdan eser kalmamış. Valla üzüldüm ya, bööle adamlar yaşlanmasın! Kim tutçak Silvi'nin yerini şimdi..?
    Puan: 6
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    Olmamış!

    Ben bu filme ilkini izlemeden gittim pek sarmadı o yüzden tabi. Ama geçen gün Digiturk'te ilkini izliince bişiiler koptu gibi. İlki muazzammış ama bu devam filmi pek olmamış gibi. Filmde iyi olanlar müzikler( açılış müzii Marilyn Manson abi/abla) bi de kim..? Kim.
    Puan: 6
  • Yaşam Kanıtı - Proof of Life

    Delta Fors 3 SE

    Ooo güzeldi ya film. İlk yarılar biraz bayabilirsiniz ama ikinci yarı iş tamaamen Kauntır Sıtırayk'a, Delta Fors'a dönüyo drek! Kapitol'de izledim ses efektleri muazzamdı. Sanki salonun içinde helikopter uçuyo gibi! Ööle 9 10 verilmez ama görmekte fayda var...
    Puan: 6
  • Dinozor - Dinosaur

    Animasyonlar süper!

    Adamlar manyak animasyon yapmışlar ya nedir o ööle?!? Ulan drek 3D animasyon işine giriyorum artık Lightwave falan!!!
    Puan: 8