zuxxi.com//sinema|geyiks

Slacker

  • Köprüdeki Kız - La Fille sur le pont

    Walla direk diyorum ki yi okuyun

    Tipik fransız filmi.tanıdık oyuncu yohk. siyah beyaz. müzikleri güzel. ama işte daha çok hollywood tarzı gişe filmlerini seven halkımızın filmin içerdiği semboleri anlayamaması doğal olabilir. zaten önümde tren garındaki (!) sevişme sahmesinde ana kadın bıçaklardan orgazm oldu diyip böğüren tipe gıcık kaptım. aşmış bi konusu yohk ama filmin. istanbul kısmınıda nerdeyse arabistan yapıcaklarmış biraz sinirlendim. hakettii puan 4 ama tv'lerde oynatmicaklarını bildiim için ve sinemalara pek nadir fransız filmi geldii için 6 veriyorum.
    Puan: 6
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    rezalet

    yani diyorim ki bu kadar kötü bi filim olamaz yaw. nasıl american pie özentisi. tuttu ya mutlaka çekecekler beş on tane bayana kadar. allahtan sevilen bi arkadaşla gittik de eylendik sinemadan çıkışta. rezil sakın gitmeyin. yaw bu filme nasıl 8 verilir. o zenci kızla sevişme sahnesinde kusuyodum. köpeğin konuşması ve yaşlı amcanın ereksiyonu da irençti. tek güldüüm yer filmin bitişiydi. oh dedim kurtuldum.
    Puan: 3
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    bumerang olayı

    yukarıda bir arkadaş "bumerang ne alaka" demiş. onu yanıtlamak istiyorum. filmin afişlerinde de okuduğumuz gibi "Terör bir bumerangdır, sonunda fırlatan geri döner." Yani bu terör olayını yanınıza bırakmayacağız anlamına geliyor herhalde diyorum. Saçma sapan bir olay yani. "Deli Yürek II - Skateboard Mahmuzu" adını öneren Stutter'ı da kutlamak istiyorum.
    Puan: 5