zuxxi.com//sinema|geyiks

sadegazoz

Hikaye Bunlar

Dini Bütün Vatan Evladı

Her zaman olduğu gibi yine birilerinin gırtlağına çökmüşüm telefonda, al takke ver külah kapışıyoruz. (Ben avukatım da!) Adam teslimat için bir aydan açmış kapıyı, en sonunda bir haftaya kadar düşmüş. Tamam dedim, 3 gün de benden olsun, sana 10 gün! Aldığım cevap karşımdakinin aslında katolik devşirmesi olduğunu düşündürdü bi an için; "Sen bana böyle bir abilik yaptın madem, Allah da sana tolerans göstersin avkat bey!" Nası lan? Bu ne biçim dua?

Hava Kurdu

kısık bakışlım ceylan gözlüm En hasta olduğum şey elemanın bakışlarıydı. Birileri "Ne güzel bakıyosun ööle kısık kısık." demiş heralde, sinirlenince, çıtırın birine çarpılınca, plan yaparken hep aynı bakış; gözler kısık, "Yerim lan alayınızı!" bakışı. Dövmek isterdim ya herifi!

Europe

Solo vakti gelende abi yürüyerek atardı solosunu. Çok zor bişey zanneder, hayran olurduk. Manyakmışız. Belki de cahil, bilemiyorum.

Kuku Görmece

Bizde abazanlık daha beter bir safhadaydı; ellerin tam birleştiği yeri siyah tükenmez kalemle boyar, olayla kıllı bi hava katardık. Hangi aile ister çocuğunun bu çapta bi sapık olmasını? Kimse istemez tabii ama oldu işte!