zuxxi.com//sinema|geyiks

AnKH

Kadın Günleri

Bi de kadın günlerinin ekonomik boyutu mevcuttur. Bu boyut kendini ziyadesiyle refah içindeki bölgelerde gösterir. Kadın günleri artık DOLAR, MARK veya ALTIN günlerine dönüşmüş, hanımlarda kazanç hırsı başlamıştır...

Sayarak Anlatanlar

Ya benim için bunu söylemesi çok zor, ama ben de sayanlardanım! Birincisi bundan vazgeçemiyorum, ikincisi çoğunlukla gerekli olduğunu düşünüyorum, üçüncüsü gene aynı şeyi yapıyorum, dördüncüsü kurtarın beni!!!
  • Gladyatör - Gladiator

    Braveheart'la kıyaslamayın!!!

    İtiraf edin, güzel filmdi. Ama noolur Braveheart'la kıyaslamayın ya! O başka bu başka... Tamam, savaş ve intikam filmlerindeki görüntülerin birbirine benzemesi kaçınılmaz, ama iki film arasında 4 sene süre ve değişik teknikler var. Hiçbiriniz mi fark etmedi Gladyatör'deki kameranın hızını, gözünü bir sahneye odaklamaya çalışmada çekilen zorluğu? Velhasıl, diyeceğim şudur: Filmi anca 3. haftasında görebildim; hala görmeyenler için, bu filmi kaçırmak büyük kayıp!! Ve naçizane bir tavsiye: Her filmden bişeyler öğrenmeye, bir sonuç çıkarmaya, mantık düzeni kurmaya çalışıp gerilmeyin abi! Sinema bir eğlencedir! Tadını çıkarın!!! PS: 10 puan vermedim, çünkü bilgisayarda yaratılmış Roma görüntüsü filmin sonlarında bir sahnede accaip battı gözüme.
    Puan: 9
  • Zor Tercih - The End of the Affair

    romantik ashhhkkk!!!

    Ya tamam, yaşanan aşk güssel, anlatım da güssel. Yaşananların nasıl görüldüğü ama gerçekte nasıl olabileceği de iyi anlatılmış. Ralph Fiennes'i zaten severim. Ama bişeyler eksik... O sünepe koca mı etkiledi nedir???
    Puan: 6
  • Hücre - The Cell

    filmin sonu yeterince açık!

    Arkadaşlar yapmayın; filmin sonunda "aha böyle biter bu hikaye" demelerine de gerek yok! Zaten öyle deseler, filmin anlatımına uymaz... Kostümler harika, çekimler harika, ifadeler, bilinçaltı görüntüleri harika... "Cani"mizi de takdir ettim! Velhasıl, filme BAYILDIM!!! (tamam, işkence vs. sahnelerinde ben de "amanın!" oldum ama sonuçta filmin ne olduğu belli... kimseye göstermediğiniz gizli yanınız!)
    Puan: 10
  • Zor Baba - Meet the Parents

    ...

    Güssel hoş film; bol bol güler, rahatlamış bi şekilde çıkarsınız sinemadan. Robert de Niro amcama da şapka çıkarıyorum, her role bu denli başarılı bir şekilde adapte olabildiği için. Seyredin, ne demek istediğimi anlarsınız... Gidip de pişman olunmayacak bir film.
    Puan: 8
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    bu bir amme hizmetidir!

    Yok arkadaş, uzun zamandır hiç bu kadar baymamıştım! Konu nedir, nerden geldik nereye gidiyoruz... Muamma! Beğenmedim, tavsiye de etmiyorum. Hatta gitmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Öyle işte...
    Puan: 1
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Keyifli film

    Çok keyifli, çok güldüren, hafif, sevimli bir film. Sinema salonundan çıktığınızda kendinizi iyi hissettiren bir film. Beklentileriniz aşırı olmasın, güzel vakit geçireceksiniz! Tüm sinemanın bir ağızdan gülmesini duymak çok zevkliydi :o))
    Puan: 10
  • Unutulmaz Titanlar - Remember the Titans

    ya gianni kardes!

    Gercek hayat hikayesi ise soz konusu olan, nasil filmin sonunu deistirebilirlerki??? Gussel filmdi, tavsiye ederim. Cok guzel vakit gecirdim!
    Puan: 10