zuxxi.com//sinema|geyiks

ziggle

Pamuk Hemşire

Defne Yalnız oynardı sanırım. Bi süre soona bütün bölümler birbirine benzedi. Tadı kaçtı, yayından kalktı...
  • Çığlık 3 - Scream 3

    korkarken gülmicez die bi kural mı var?!

    Bence iiyidi...Ben mi çabuk zıplıyorum bilmiorum ama koltuk tekmeledim. Scream1'i görmedim; ama aşaa yukarı biliorum konuyu..2'de ise hem herkes kan revan içindeydi hem de şu sondaki ölüp ölüp dirilme işi abartılmıştı, kahkahalarka gülmüştüm.3'te korktum abi ben...Ortalık kan gölü fln olmadı, ölenler dirilmedi; ama tam "hah işte yine cıvıdılar espri üstüne espri yapıolar" derken o maskeli şahsiyet bi şi yaptı, şıçradım.Hem güldüm hem korktum yani.Fena da olmadı açıkçası. Habire gerilim de bi süre soona ii gelmio insana bence. Filme 2'yi beenmiyenler gitsin, fikirlerini deiştirip gelsinler...bi de şu bıyık meselesinde abinnet'e katılıorum, daa ne diim :P
    Puan: 10
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    mel'in psikiyatristi...

    o kadın çok sevimliydi. bütün işler onun başının altından çıktı bence, yoksa mel daa ağlaşır dururdu yani :) filme giderken "yakalandık galiba" fln dedim de...cık. yakalanmadık hemcinslerim. bi şiler ima edilmiş ama, o kadar bence. film freud'den dersler vermek için yapılmamış, haliyle güldürüo yani. "gülmek için gitmeyin kadınları inceleyin, ruhunuz incelsin" falan diyenlere katılmıyorum. tüm sinema kırıldık gülmekten. fragmandaki o çarşaflı kadının filmde olmayışı benim de dikkatimi çekti. yani madem ırkçılıkla suçlanmaktan korktular falan, insan fragmana koymaz o zaman, di mi ama? sonuçta gidin eğlenin; ama erkekler yine de fazla umutlanmasın bence. ehehehehe :))
    Puan: 8
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    yaa sanki hepsini tanıyosunuz...

    ben de buna bayılıyorum yaa.. "ben okanı sevmem, ben yönetmene kılım". biz buraya film yorumu yapıcaz arkadaşlar. yani madem o kadar iireniosun adamdan, naapsa yaranamamış, filmin bile üstüne çıkmış, buraya gelip yorum yapma. sen filmi diil o kıl olduun kişiyi izlemişin çünkü. kadir inanır falan diolar, adam hakkaten kalan sayılı maçolardan, evet etek olayında saçmaladı falan ama kimse de çıkıp "bu adam selvi boylum al yazmalım da oynadıında hepiniz aalıyodunuz" dememiş. ööleydi işte. ben filme "kesin beğenmem"de gittim; ama sebep inanırdan çok konusuydu. gayet memnun çıktım. kadir inanırı ben de sevmem ama burda yapmış bi şiler işte. bi de şu "oyunculukta tek kusur pelin batunun sesinin çirkin oluşu ama fizii güzel" diyen arkadaşı kınıyorum. kızın güzel oluşu rol yapabileceği anlamına gelmez, veya tersi. vizontele-komser şekspir tartışması da saçma. çünkü ekip farklı, filmlerin dalları farklı,çekim teknikleri fln farklı. o da güzeldi ama...:))
    Puan: 8