zuxxi.com//sinema|geyiks

gezgin007

Sonu Gelmeyen Espriler

Leonardo

- Abiii - Ne var oğlum? - Ben dün kamyonu kullanıyodum. - Eee..??? - Leonardo da Vinci. Ehhe ehhe nereye gidiyon ağbi beğenmedin mi?

Kıza Bakabilme

Binersin otobüse oturursun. Arkanda oturan kız yanındaki arkadaşıyla başlar konuşmaya. Sen de duyarsın tabii hepsini. Kızın sesi pek güzeldir. Lan acaba kendisi de güzel mi? Şimdi dönüp bakmak da olmaz kızın suratına. Meraktan ölür insan. Kızdan önce ineceksen merakını yenersin; yanından geçerken bakarsın dikkatli dikkatli. Yok hiç de güzel değilmiş.

Ayko Ayko Ayne

orda "çekino fina anane çekino finane" falan diyodu biz de "çüküme bak anneanne çüküme bak anne" diye çevirirdik türkçeye...

Fanatik

Beşiktaşlı olanı başladığında ekranda bu kısımın kesildiğini belirten bir yazı belirir, arka planda da spiker Beşiktaş maçını anlatırdı. Reklamın son anlarında ojeleri siyah beyaz olan bir hatun da tırnaklarını cıbıldak bir bayın sırtına geçiriyordu.
  • Oyuncak Hikayesi 2 - Toy Story 2

    Gayet güzel

    Şimdi film gayet hoş akıcı sahneler güzel ama ben sonunda çok güldüm yaw filmdeki çekim hatalarını koymuşlar bütün sinema yarıldık gülmekten çok iyiydi.
    Puan: 7
  • Şahane Bekar - The Bachelor

    Leziz

    Romantik komedi tarzında bir filme göre güzel espriler var. Boş bir film değil. Bi de ben kızı çok sevdim yüzü falan çok güzel değil ama çok şeker yaw :-)
    Puan: 8
  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    Aşk

    Neve Campbell seni seviyorum hemide deli gibi
    Puan: 10
  • Balalayka - Balalayka

    Etkilendim

    Ben bu filmi çok beğendim. Çok güzel olmuş. Ayrıca Kore gazisi yaşlı adama nasıl özendim anlatamam. Adam Kore'de güzel bi kadınla tanışmış orda kalmış sonra Rusya da güzel bi kadınla tanışmış biraz da Rusya da kalmış. Ne iyi yahu..
    Puan: 10
  • İyilik Bul, İyilik Yap - Pay It Forward

    Çok iyi değil

    Ben gerçekten sıkı bir film bekliyordum ne de olsa Kevin Spacey ile Joel Osment oynamış. Ama fikir güzel olmasına rağmen boş bi film çıkmış. Sonu ise türk filmlerinden daha da duygusal. Çok kasmışlar milleti ağlatalım diye.
    Puan: 4
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    sıradan

    sıradan bir yönetmenlik. Sadece oyunculuklar çok iyi. Bana kalırsa çok iyi işlenebilecek bir öykü heba olmuş. Ama gidip görmekte yarar var.
    Puan: 6
  • Şrek - Shrek

    Eğlenceli

    Çok eğlenceli bi filmdi. Ben küçük kardeşimle gittim ondan çok gülüp eğlendim. Türkçe seslendirmesinde de Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen ve diğerleri gayet başarılı bence.
    Puan: 8