zuxxi.com//sinema|geyiks

gaydirigupbap cemile

  • Pi - Pi

    matematik mi nasil?

    cok once izlemistim bi vesile ile, hala anlatirim beni psikopat yapan filim aha iste o diye. Bence cok iyi, feci bi olay yani. Ne zaman gelicek de gene izleyebilecegim diye bekliyodum. Matematik, mantik falan beklemeyin pi'yi gorunce hemen ama. Iyi filim abi iste, ne diyim. Kacmaz.
    Puan: 9
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    dusunduruyo ona gore

    ben cok begendim, sok oldum, midem bulandi, aglamak istedim, kahkaha attim, sinirlendim. bir cok seyi birlikte yasadim uc kusur saat icinde yani. stephen King in zekasi bir kere daha gozler onune serildi... gorun kesinlikle
    Puan: 10
  • Vegas'ta Korku ve Nefret - Fear and Loathing in Las Vegas

    sinema..sinema...

    Tum iyi soylenmis sozlere katiliyorum, film cok garipti, rahatlamak icin izlemeyin derim ben. Ama gerek kamera, gerek dekor, gerek kostum bakimindan harikaydi, mis-en-scene daha iyi olamazdi... ve o cilgin fikirler, bir insani insan yapan hayal dunyasi, ve yuzde yuz gercekcilik. Bir zamanlar amerikan gencliginin icinde bulundugu o dejanere durumu kimse daha iyi anlatamazdi. ne baska bi yazar, ne baska bi yonetmen, ne de baska bi oyuncu.....Uzun zamandir bekliyodum, ama degdi, baska soze ne hacet..
    Puan: 8