zuxxi.com//sinema|geyiks

Makarna

  • Gladyatör - Gladiator

    Kötü işte kötü,kötüüü!

    Film mantık hataları selinde boğulmuştu.Sanırım sensristin kafası dalgındı yazarken.Habire değisen kesik kesik görüntülerden bişey anlaşılmıyodu zaten.O mükemmel Collesium'u da göremedik tamamen.Sıkıcı kartondan karakterler bi eksiydi.Sonra nası kurtuldu onlar kahraman zındana atılınca ha?Nereye gitti o filmin başındaki o köpek,HA,HA?hade lenn.
    Puan: 3
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    güpgüzel!

    kıza bitiyorum be abii.tabi filmin geri kalanı da güzeldi, hele o yatakta el kremiyle yakalanma sahnesi ve onun gibi onlarcası(İNEK SÜPERRRR), gidin,mutlaka...
    Puan: 9
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    Boşver abi dalgana baaaak!

    Çak o zaman çak çak çaaaaak!!
    Puan: 10
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    İp koptuu,ip koptuuuuu!

    Yahu anladık birdir, ikidir ama tüm filmde de ip kopmazki! hani kopmasa düzeltilecek problem çekilecek film kalmayacakk. E alın önlemini şunun kardeşim, gerekirse çelik halat kullanın ama dimi? Zaten 6 kişi için 6 kişinin gidip 3'ünün dönmesini içeren senaryo senaryodaa diildir. -İp koptuuuu -Haydaaa, banane lan!
    Puan: 5
  • Yeni Hayat - Cast Away

    Voiiiiiit!

    Ya filmdeki sevimli balina atlanmış! Ben ona voit diyorum :) Neyse Tom Hanks bu filmle oskarı hakediyo bence. bi de filmi bi kere daha izleme kararı aldım, sondaki kadım Helen Huntun peruklu hali mi yoksa farklı mı? Sonu çok güzelolmuş olmalı ama anlamadım gari :) hayır adamın önünde yepyeni bi hayat vart fakat git işte kızın peşinden... Neyse böyle gerilimli ve zevkli bi film daha izlemedim. 10 işte..
    Puan: 10