zuxxi.com//sinema|geyiks

mathilda®

  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    olsun olsun güsel!

    her ne kadar mübağala sanatı fazlaca kullanılmış olsa da bu kadar da üstüne gitmemek lasm kanaatindeyim. ne de olsa o kadar uuraşmış john woo amcam matrix tadını yakalamaya da çalışmış action sahneleri de epey bi abartılaraktan haybeye usatılmış ve insanların içi bayıltılmış ama yine de derim ki gidip görmek lasm.
    Puan: 7
  • İzleyici - The Watcher

    olmamış ki

    keanu abimise kötü adam rolü hiç yakışmamış saçlar da karismayı daatmış zaten. denildiği gibi rolü sadece sonlarda olsaymış daha etkili olup filmi kurtarabilirmiş ama olmamış. bööle klasik kalitesiz klişe bi filmi keanum bile kurtaramamışş..(dans güseldi o ayrı:)
    Puan: 4
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    hey gidi blairwitch!

    holivud olaya el atıyorrrrr!! vay vay vay tüylerim tiken tiken oldu walla. ama filmde olan biten birşey yok. holivud olaya el atıyor ve parasıyla rezil oluyor. olay bundan ibaret ve zavallı blair cadımızın kemikleri mezarında sızım sızım sızlıyor... profesyonellerden aldığı gazla onun bunun bedenini ele geçiriyor. vah vah!
    Puan: 2
  • Aramızdaki Sarışın - Keeping the Faith

    ben de seni...

    yani edward çekti diye demiyorum -ki edward dediime bakmayın yanlızken kendisine daha ziyade edwardım derim- bi romantik-komedi filmi için çok başarılı. seyretmeyenler için biraz ayıp oluo sonunu ascık deşifre etme anlamında ama insanın içinden boşroldeki kıza 'neden maymun?' diye sorası gelio. eee tabe edwardım yönetiyo ya bütün eziklikleri de o üstlenmiş.. olsun.. gidilesi bi film...
    Puan: 8