zuxxi.com//sinema|geyiks

Quadry

  • Köstebek - The Insider

    son sahne

    film boyunca yardımcı erkek aktörün (şu bilim adamı)içinde bulunduğu ruh haline çözmekle vakit geçirdim.Adamı gayet başarılı buldum..Ama o son sahne benim hayatımda önemli değişiklikler yapmama neden oldu diyebilirim.Evet alpacino'nun kazandığı neydi?bence onuruydu ve inancıydı.Bu yüzden işyerinden işini bıraktı.Evet kırılan şeyler asla düzelmiyor.Filmin sonunda acaba ben neden bu kadar cesur değilim diye düşünmedim değil. Film konu olarak güzel ama monoton halde biraz seyrederken insanı yoruyor ve konu basit olmasına rağmen film bence çok uzun.son sahne için gidilir derim.
    Puan: 9
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    küçük oyuncu

    filmi 2 kez seyrettim.şimdi bana embel misin?diyenleri duyar gibiyim.Filmde küçük oyuncuyu gerçekten çok ama çok başarılı buldum,izleyenlere korkularını olduğu gibi yansıtmış.Konu bence basit,ama izleyeni asla yormuyor.Bıkmadan filmi bir çırpıda seyrediyorsunuz.Herhalde bu küçük çocuğun oyun gücünden kaynaklandı.Filmi çok beğendim,fikm boyunca acayip gerildim.Seyretmeye değer diyorum.İzlemenizde yarar var
    Puan: 8
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    esrar

    filme gittim,dövüş klubünü seyretmiş biri olarak konuyu basit buldum,ama amerikan ailelerinini içine düştüğü durumu gördükçe birgün bizde onlar gibi mi olacağız diye kendi kendime sordum.İmaj uğruna amerikan aileleriin hatta birey birey insanların içine düştüğü durum gerçekten midemi bulandırdı.Film bu yönüyle yani kaçış aşamasında tamamen içeriği dövüş klubüne benziyor.Ama dövüş klubündeki gizemi bu filmde yakalayamadım.Filmde dikkatimi çeken bir yönde kevin grey'in sorunlarından kaçış olarak spor ve esrara sığınmasıydı.Esrar bildiğiniz gibi sigara bağımlılığı gibidir.Sadece tiryakisi olursunuz,bu yönüyle diğer uyuşturuculara göre çok daha iyi.Acaba haplar,eroin gibi insanı ölüme götüren uyuşturucular yerine, madem kafa bulmak istiyorsunuz esrarla mı bulun denmek istenmiş.Bu bence düşünülmeli.
    Puan: 7
  • Vizontele - Vizontele

    ALDATILDIK

    Bu filmi izledikten sonra Bizimkiler ayda da film çevirdiklerini söyleseler kesinlikle bir daha Türk filmlerine gitmeyeceğime and içerim. Filmin sadece çekimini beğendim manzara seyretmekten hoşlanan arkadaşlara tavsiye ederim bence filmin en olumlu yanı yeşillik alanlardı:))) Filmi nişanlımla izleme gafletinde bulundum filmden sonra kızcağızı sakinleştirmem kolay olmadı. O da filmi beğenmemiş. İzleyenlerin film hakkında eleştirilerini okudum da kesinlikle Aziz Nesin çok haklıymış. Nur içinde yat Aziz Hocam.
    Puan: 1