zuxxi.com//sinema|geyiks

FELiDAE

  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    accaippp bişiyyyyyyyy

    izlediğim en iyi hapishane filmi ve en iyi filmlerden biri... ben en çok hücrenin duvarında ki posterin yırtılma sahnesini seviyorum bide en sonunu 3-4 kere izledim yine izlerim oyuncular zaten süper ama bişiy daha var ki : tanrı stephen kıng i korusun!!!!!!!
    Puan: 10
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    taraflı bi yorum

    valla öyle olcek çünkü koyu bi bruce willis hayranıyım film fena diil ama bence filmi kurtaran sahne sonlara doğru ortaya atılan diş fikri (izleyenler bilir) bence bu orjinal bişiidi sevimli bi film izleyin!!
    Puan: 7
  • Ucuz Roman - Pulp Fiction

    ya hala izlemeyen var mı??ne acıı?

    Hep basma kalıp, sıkıcı filmlerden; sıradan tiplerden şikayetçiyseniz bu film size illaçççççç gibi gelcek valla!! Üstelik hem samuel hem travolta hem bruce var yuh daha ne olsun?????
    Puan: 9
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    en iyisi süvariydi tabe bide deep

    valla öyleydi başsız süvarinin asıl halini gösterdikleri bi yer var o dişler falan neydi ööle cristopher walken ı zatti severdim iyice hoş(!)olmuş filmin mükemmel görüntüleri var... sonuda hoş yanımda oruran erkek arkadaşlar bayanların dekoltelerine bayıldı... deep sık sık bayılmasına rağmen yine aynı havasını bi nebzede olsa taşıyo christina rıccı nın bu kadar güzelleştiğini bilmiyodum ama bence esmer hali daha iyiydi... neyse kısaca iyi film işte değişik sahneleri var özellikle sonunda olanlar oluyo orası iyi..
    Puan: 7
  • Deniz Kızları - Mermaids

    çoook eğlenceli

    harbiden yaaa insan resmen sırıtarak bitiriyo filmi özellikle winona nın kendi kendine yaptığı yorumalr var hani oğlan hakkında orası çok eğlenceli valla 2-3 kere izledim heralde canınız sıkılıyosa bulun izleyin bi yerlerde iyi vakit geçirin işte...
    Puan: 8