zuxxi.com//sinema|geyiks

elcinhaktanir

  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    Bu ne muazzam kurgudur..

    FIlmi soluksuz izledim.. Her karesi cok degerliymis hissi uyandirdi bende.. Istanbul cok guzel kullanilmis.. Muzik yogunlugu biraz fazla degil miydi?Senaryo, Kurgu goruntu ve oyuncular harikaydi. Kareler arasindaki gecisler zekiceydi cok hoslandim acikcasi.Ama eylemcilerin konumu sanki biraz havada kalmisti.?? (Cevap gelirse sevinirim.)bir defa daha gidilmeyi kesinlikkkle hakediyor.
    Puan: 9
  • Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

    igrenc otesi

    Hadi hafif eglencelik sikir sikir bir filme gideli diyenlerin dustugu en buyuk tuzak.. Sarkilar igrenc, sozleri daha igrenc.. Basrol oyuncusu baaayanin yuz ifadesi hep yani takdir ettim bu da bi basaridir.. Aman paranizi kaptirmayin. kizlarin bi kac dansi guzeldi o kadar. gitmeyiiiin.. yazik..
    Puan: 1
  • Paramparça Aşklar Köpekler - Amores Perros

    harika

    filme girmeden once filmi hic duymamistim.. vakit gecirmek icin girdim.. Ve bu sene izledigim en mukemmel film.. ciktiktan sonra eve kadar yurumeyi tercih ettim kendimi toparlayabilmek icin.. Pulp Fictiondaki gibi hikayelerin orgusu ayni olsa ne yazar.. ben bu tarzi cok seviyorum.. snatch filminde de ayni tadi yakalimstim.. filmlerdeki kurgularin zekice kurulmasi beni mest ediyor.. bunun yaninda goruntuler,her karesi cok etkileyici..hicbirsey beklediginiz gibi gelismiyor.. bazi sahnelerde bakamadim perdeye ama harika bir film.. son zamanlarda izledigim filmler traffic, meksikali olsun hepsi meksikada geciyordu ama hicbiri bu kadar meksikali degildi.. bi de amma turkelre benziyorlar.. bi de tam bir trajedi.. $ekspirin eserleri gibi geldi bi an.. www.amoresperros.com film harika.. gitmeyen cok sey kacirmis olur.. biz de boyle filmler yapalim ya..
    Puan: 10