zuxxi.com//sinema|geyiks

Amantosunabimiz

Kısa Kısa

aile evde yokken çırılçıplak bir şekilde koşmak bizi hayvanlardan ayıran sayılı niteliklerdendir.

Osurma

Osurma hadisesini çeşitli tekniklerle eğlenceli hale getirmek hepimiz için vazgeçilmez birşeydir, ama kimseye söyleyemeyiz nedense...

Dolmuş

ineceğim yere 50 metre kalmıştır ki birisi müsait biyerde incem der. o anda insemmi inmesemmi terreddütü yaşarım. acaba 50 metre sonra müsait bi yerde incem desem şöför bana kızarmı ?

Gitar

Gitarı akort ettikten sonraki o mükemmellik hissi çok tatlıdır. Ama 5 dakka çaldıktan sonra kaybolur. İnsanın tekrar akort edesi gelir. Bide çalarken bişi soran insanlara cevap vermek için durayım mı yoksa bitince mi cevap veririm endişesi vardır ki insanı için için yer.
  • Vatansever - The Patriot

    Mel Gibson,ağlayan bebeler,önümde oturan kel adam...

    Ya one filmdi ya!önce mel baba yok savaşmam sevişirim triplerinde sonra intikam meleği.olcak şey diil.sinir krizleri geçirdim karakterlerin bu kadar futursuzca davranmalıranadan. zaten kötü adamı allah korudu resmen ölmedi adam.zaten önümde bide kel adam oturuodu elini devamlı kafasında tutuodu oda ayrı bi kıldı (Filmin sonundaki olay "bol şans" depil "Bon chance"(fransızca) ööle ayaklanmayın mel baba bol şans dedi diye
    Puan: 7
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    uyudum .bi uyandımki ne göreyim....

    kardeşimle gittik ben klasik uyudum bi ses oldu uyanıdm etrafıma bakınca bütün bebelerin ağladığını gördüm .ah dedim seni pokemon seni.çok da duygusalmış sonra eve gittim pokéimamı izledim euheueh :)
    Puan: 10