zuxxi.com//sinema|geyiks

Realistic_A

  • Belalı Aşk - Mickey Blue Eyes

    İzlemeye deger

    Genel olarak iyimser bi hava yaratio bu film. Yani en azindan yüzünüz gülüyo,rahatliosunuz. Eger vaktiniz varsa bi gidin görün derim.
    Puan: 6
  • Duruşma - Duruşma

    Basarisiz...

    Film gereksiz yere uzatilmis. Bizimkiler dizisinin kadrosu aynen filmde, fazladan M.Cumbul ve G.Kirac var ama bi yerden sonra bitsede gitsek dio insan. Daha iyisini gördüm, örnek Hersey Çok Güzel Olacak.
    Puan: 4
  • Lanetli Tepe - House on Haunted Hill

    Yönetmeni tebrik etmek lazım

    Farklı korku öğelerine yer verilmiş. Çoğu kişinin gözünden kaçmıştır ama mumya benzeri bişeyin yürüme sahnesindeki çekim tekniginin etkileyiciligi harikaydi. Basarili bir korku filmi. (Marylin Manson'un Sweet Dreams yorumuna dikkat!)
    Puan: 6
  • Matrix - The Matrix

    10 puanı haketmez. Neden mi?

    Asla 10 puanı haketmez, çünkü efektler ne kadar iyi olursa olsun, filme bir butun olarak bakmak gerekir. Tamam, konu da güzel ama filmin etkisinden kurtulduktan sonra çevremdekilerden, medyadan etkilenmeden objektif bir degerlendirme yaptigimda diyorumki bu film 10 puanı haketmez. (bakın walter lipman ne guzel demiş "herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir" yani biraz da birbirimizden bagimsiz düsünelim artik lütfen)
    Puan: 7
  • Şeytanın Günü - End of Days

    Satanizm ve Hristiyanlik arasindaki iliski

    Oturup action veya gerilim diye izlerseniz gerçek tadını alamazsınız. Ama satanizm ve hristiyanlık tarihi ve aralarindaki iliski hakkinda kapsamli bilginiz varsa, filmi daha derin kavrar ve ne denli basarili bir yapim oldugunu anlarsiniz. Tek şanssızlık, filmin Türkiye'ye geç gelmesiydi, 31.12.1999'dan önce izlenilse kesinlikle daha etkileyici olurdu.
    Puan: 9
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Güzel güzel

    H.J.Osment'in(ufaklik) oyunculugu inanilmaz basarili. Her açıdan gayet ölçülü, konu ve senaryo ise mükemmel olmasa da oldukça iyi. Etkileyici bir film, kesinlikle görmeye deger.
    Puan: 7
  • Güle Güle - Güle Güle

    Oldukça basarili

    Etkileyici ve güzel. Izlemeye deger.
    Puan: 7
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    Muhtesem...

    "Shawshak Redemption"in yonetmeninden en az o film kadar guzel bir film daha. Etkileyici ve basarili. Mukemmele cok yakin. 10 puani cekinmeden veriyorum.
    Puan: 10
  • Stigmata - Stigmata

    Bu tür filmler artacak, artmali da...

    Son zamanlarda cekilen din icerikli gerilim filmlerine bir yenisi eklendi. Kesinlikle guzel bir film. Mesaji da oyle. Bu tur konularla (dini mucizeler) ilgilenenlere ozellikle tavsiye ediyorum.
    Puan: 8