zuxxi.com//sinema|geyiks

base-a

Şalvar Kotlar

Şalvar pantolonların üzerine bir de kafam kadar vatkalı bluzlar giyilirdi. Saçlar Hülya Avşar'ın eski filmlerindeki gibi yanlardan iyice gerilerek yukarıda toplanır, yukarıdaki o top kuş yuvası gibi kabartılırdı. Bu da yetmezmiiş gibi kocaman renkli tokalarla dekore edilirdi. Ah 80 yılları ah Neyse geçti de, insanlık tarihinin en iğrenç giyim zevkini geride bıraktık.
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    yani tüm boktan amerikan filmlerini seviyosunuzda buna mı iğrenç diyosunuz

    ben gayet agresif olarak başlayacagım bu yazıya. agresifliğimde bu 1 veren tiplere ilişkin .. abi tüm boktan amerikan filmlerine gidersiniz nerde salak absürd film var seyredersiniz ve bunlara prim verirsiniz. 3-5 tane magazin insanı oynadı ve türk filmi diye bu filmi yere batırırsınız. işte bu hastalıklı bir zihniyetin eseri. Bi şeyi eleştiriken önce onun ne tarz olduğuna bakmalısınız sizin ne tarzı sevdiğinize değil. zaten çok sanatsal içerikli ve türlü mesajlar göndereb bir film seyretmeyi istiyosan niçin kahpe bizansa gidiyosunki???hiç mi anlamadın filmin absürd bir komedi olduğunu zeki arkadaşlar.. ben kahpe bizansa aşırı güldüm diyemem ama filmi fellininkilerle karşılaştırmaya çalışan salağa çok güldüm. yada fight clubla karşılaştıran diğerine... bence eleştirmeyi öğrenin sonra yorum yapın.. haa bide kıyaslama yaparken aynı tarz filmleri baz alın. neyse ne abi ben güldüm, keyifliydi ama altımada etmedim doğrusu..
    Puan: 7
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    suadiyeden...

    valla film kötüydü, ama ben güldüm .. bu arada herkes zuxxi bu mu şu mu diye konusuyodu.. ama gördüğünüz üzere nişantaşındaymış.. bağırma çağırma eğilimi olan gruplar vardı fakat bu gruplar sinerjiyi yakalayamadı ve tekil olarak faaliyet yürüttüklerinden dolayı gürültü oluşamadı.. zuxxiye teşekkürler.
    Puan: 5