zuxxi.com//sinema|geyiks

des

  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    e güsel

    abartının güzelini izlemek isteyenler gitsinler.sıkılmadım ve çok güldüm.gidilir bence.
    Puan: 7
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    geyk geyk

    geyik sevenler güler.ama filmden çok birşey beklemeyin.ben daha iyi bişey beklemiştim.ama çok kötü de değil.herkes iyi oynamış bence.gidilir.
    Puan: 8
  • Güle Güle - Güle Güle

    oyuncu farkı

    güzel film.ben iyi birgünümde gitmedim ama yine de beğendim.oyuncuların hepsi birkez daha hatırlattılar bize ne kadar iyi olduklarını.hem komedi hem dram diye gidenler varsa hayal kırıklığına uğrayabilirler çünkü çok komik değil.yine de film güzeldi.ama bende bir hata var,uzun zamandır beni etkileyen bir film olmadı.şööle bi vaaay dedirten.kahbe bizanstan çok şey beklemiştim.umduğumu bulamadım.ama şimdi 6.his e gitcem,umarım o da beni hayal kırıklığına uğratmaz.neyse yani kısaca Türkler de bu işi iyi biliyo bence.
    Puan: 7
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    abartmayalııııım

    görmemiş film izlemiş muhteşem demiş dicem ayıp olcak ama hakkaten abarttığınız kadar güzel değildi.fena değildi,güzel ama muhteşem değil.gidin güzel film izleyin arkadaşlar.ABARTMAYIN...
    Puan: 7
  • Yeşil Yol - The Green Mile

    muazzam

    uzun zamandır izlediğim sıradan filmlerden sonra gerçekten iyi geldi.bence oscarı hakediyodu.en azından bence american beauty den daha güzeldi.karakterler ve konu mükemmeldi ve bence ilgi çekiciydi.sonuç olarak çok başarılıydı.bence kaçırılmaz...
    Puan: 10
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    ağlicaktım

    acaip kötüydü ya.anca bu kadar olur.valla ben sleepy hollowda daha heyecanla izlemiştim.acaip de bayıktı yani.tv de bile izlemem ben.yazık olmuş Tom abiye ya.kesinlikle gitmeyin.ÇOK SIKICI!!!!!!
    Puan: 1