zuxxi.com//sinema|geyiks

hedoflunk

  • Trainspotting - Trainspotting

    Oscar'ı Yemişim

    Benim oskarım bu filme.Zaten jüri Fight Club'a da bişey vermedi,kılım onlara.
    Puan: 10
  • Gladyatör - Gladiator

    anlamıyorum bu sinema eleştirmeni ayaklarını

    Harbiden anlamıyorum,hayvan gibi önyargılı izleyin filmi, bayılın ,sonra da gelip bana eleştirmen edasıyla + lar ve - ler diye ukalalık yapın.Filmin konusu sıradan, klişeler ise çok komik olabilir fakat film izlerken beni havaya sokuyorsa,çıkışta o etkiyle kendimi MAXIMUS sanıyorsam bu film sıkı filmdir.Zor beğenen bi herif olarak bu filme 10 veriyorum.Kesinlikle hak ediyor ama yönetmen abimiz tempo ve şiddet konusunda Oliver Stone'a danışsa hiç de fena da olmazmış.
    Puan: 10
  • Kışkırtma - Trasgredire

    Yalarım,Öperim,Affetmem

    Başlıktan da anlaşılacağı gibi hala filmin etkisindeyim.Salonda sadece iki kız vardı,onlar da yarı olunca sevgilileriyle kaçtılar.Yani o derece bi Tinto Brass filmi.Sakın bu filmden çok şey beklemeyin daha ilk dakikada ifrit olursunuz.Kızda süper kase()()var walla .Gidin görün ama sakin olun.Bize de gavur yapmış demek kalıyo,
    Puan: 6
  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    Zenci Güzel

    Film hakkında aslında pek bi şey söylemk istemiyorum,gitmemenizi öneririm.Pop dinleyen angut gençlik fena eğlenir fakat ben hiç beceremem. Filmi izlenebilir kılan tek şey güzel insan; Nia Long'tu.Sanatsal kaygıyı tatmin etmiyor,adamı güldürmüyor.(ben gülmedim)Ama hafif aile filmi gibi yani,orta yaşlı insanların çok eğlendiği sıradan bi amerikan filmi.Ben Holly men 'e de gittim.Bu amerikalı zenciler bu işi beceremiyor.
    Puan: 2
  • Ballermann 6 - Ballermann 6

    Gitmeyin!gidip de öğürmeyin

    İğrenç bir film,tam alman yarmalardan beklenbilecek türden. Metropol Salon4'te iki kişi kendimizi mal gibi hissettik. Osurun,zçın onlara gülün daha iyi.
    Puan: 2
  • Hemşo - Hemşo

    OKU OKU BUNU DA OKUUU!!!

    TaMaRoo isimli arkadaş ne kadar mesaj kaygılıymış. Aklına takılan bi konu olursa ben ona mesaj konusunda yardımcı olurum. İsterse Kadir İnanır gibi motive bile ederim yeter ki o herzaman böyle bebe poposu gibi hassas (duyarlı!) olsun ama bi daha yorum yapmaya kalkmasın. Film klişe dolu,gişe kaygısı afişinden taşan, bi sürü ge reksiz dialoglarla adamı sıkan berbat bi film. Filmi 10-15 yaşını doldurmuş kolejli arkadaşlarla izledim. Pek mutluydular çıkarken. Yanlış anlaşılmasın Türk sinemasının gelişmesini bende isterim ama bu sektörü M.Ali ve hareminin oyuncağı yapmayın. Bu filmler gişe yaptıkça M.Ali de filmlere devam eder, sinema magazin programına döner. Bayülgen de olmasa 3ü bile zor verirdim.
    Puan: 3