zuxxi.com//sinema|geyiks

Hunterzed

  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    Güzel Olmuş

    Güzel yapmışlar abicim. Son sahnedeki çükü gören var mı? Görmediyseniz bi daa gidin.
    Puan: 9
  • Güzel İnsanlar - Beautiful People

    İyi iyi

    Walla aslında filmin sayfasındaki öykü hiç bi şey değil. Filmde bir çok karakter ve bir çok küçük öykü var. Ama tabi hepsinin ortak yönü bi şekilde Bosna Savaşı ile ilişkilendirilmeleri. Filmin ismine bakıp "iyi ya abi moral buluruz" gibi düşüncelere kapılmayın yoksa bizim gibi g.t olursunuz. Hem eğlendiren hem de savaş görüntüleriyle insanın kanını donduran bir film. Görülmeli diyorum.
    Puan: 7
  • Matrix - The Matrix

    Ben de yazıyorum

    Aslında bu kadar çok kişinin filme 1'den 10'a kadar her notu vermesi ve -herhalde- en çok yorum yapılan film olması gidip görülmesi gerektiğini belirtiyor. Ama ben yine de yazıyorum. Notumu da aha burada veriyorum: 6 Vakit kaybı değil yani. Eğer filmlerde aksiyon ve özel efekt arayan varsa mutlaka gitsinler. Ama bilim kurguya biraz merakı olanlar konunun William Gibson'ın Neuromancer kitabına ne kadar benzediğini hemen fark edecekler. (Jenerikte göremedim belki adı geçiyordur). Yaşadığımız dünyanın gerçek mi hayal mi olduğunu farklı şekillerde işleyen pek çok film çekildi: Videodrome, The Game, eXistenZ, Elm Sokağında Kabus vb. Bu da aynı konuyu başka bir yönden ele almış. Ama insan düşünmeden edemiyor: O imkanlar Cüneyt Arkın'ın elinde olsa ohooo! 10 tane Matrix çıkarırdı cebinden! Ayrıca Keanu abimizin ölüm döşeğindeyken hatunun öpücüğü ile hayata dönmesi, "i know kung-fu" ve elinde iki tabancayla hayvani makineli tüfekli adamların ortasından binaya giriş sahnesi kopardı beni.
    Puan: 6
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    difirenşibil/netehe are COCK SUCKER!

    and they are really good
    Puan: 8
  • Hücre - The Cell

    Oha !!

    Az biraz aklımız vardı onu da bu filmde yitirdik iyi mi?
    Puan: 8
  • Ölümsüz - Unbreakable

    eh işte

    bi kere filmi sıkıcı bulanlara katılmıyorum, gaayet iyiydi. bruce abi "kaybeden" rolüne iyi gitmiş yine.. ama insan shymalan filmine gidince -hele 6th sense'den sonra- "hadi sonu gelsinde sürprizi görelim" diye düşünüyo.. film başlamadan kardeşimle beyin fırtınası yarattık; -kesin bruce azraildir o yüzden ölmüyo, -yok yok bruce rüya görüyo, -b.w. aslında çizgi roman kahramanı görürsün bak falan gibi bi dolu geyik yaptık... e tabi ööle habire sonunu beklersen sıkılırsın.. rahat ol biraz, bırak kendini seyret gitsin, görürsün bak hiç acımııcak!!
    Puan: 6
  • Trafik - Traffic

    vakit kaybı değil...

    ... görmekte fayda war. ama ööle ahım şahım da deyil yani.. bi kere aslında bütün oyuncular "yardımcı" rollerde.. heralde maykıl daglıs ın adı war diye başrolde.. kurgu güsel olmuş. benicio'nun, zeta hanım'ın, maykıl daglıs'ın ve abd li polislerin hikayeleri iyi annatılmış. ama maykıl ın kızının uyuşturucu müptelası olması biras fazla dramatik.. görmekte fayda war..
    Puan: 6
  • Akıl Defteri - Memento

    ayıptır ya!

    Ya kardeşim yapmayın şöyle filmler yaw! Sonra beğenecek film bulamıyoruz!
    Puan: 8