zuxxi.com//sinema|geyiks

JuDaS®

Sonu Gelmeyen Geyikler

Kaç yapıyo bu alet...

Ortaköy'de, güneşli boş bir hafta arasında meydanda motorunun üzerine oturmuş güzelliğini yaşıyorsundur ortamın. Taa ki "Kaç yapıyo bu canavar?" lafını duyuncaya kadar. Kafanızı çevirmeden bile tipleme gözünüzün önüne geliyor. 30-35 yaşlarında, bekar, mahalle delikanlısı. Dönersin, 300 yapıyo dersin ama inanmaz ve o sigara kokulu kafasını göstergenin oraya sokar. İlk tepki, "Vay be! O kadar yapıyomu bu alet be!" Ve hemen ardından vazgeçilmez laf: Sen bununla ne karı kaldırıyorsundur hocam yaa!

MacGyver

Bu adam hep "Benim dedem şööle yapardı, benim babam şööle ederdi" filan derdi. Sonra herif oturup bomba yapardı. Aile militandı herhalde. Annamadım gitti.

Mahalle Maçı Adamları

Avantaja bıraktık be olm...

Anlamış Gibi Yapanlar

Hayatımda bu konuyla ilgili en büyük dumur Guns 'N Roses konserinde başıma gelmişti. Axl Rose sahneye atılan maytaplar yüzünden seyircileri uyardı. Konseri bitirelim mi, felan gibi bişiy dedi ve koca İnönü stadı "Yeessssss!" diye inledi. Ondan sonraki 15 dakkayı bizim gruptan kimse hatırlamıyor. Kramp girene kadar yerlerde debelenmiştik. Madem annamıyon sus baarma arkadaşım yaa...

Prenses Stephanie

Bi de bu kızcaaz vardı. Müzik yaptıını sanırdı. Amerikan rüzgarına kapılmış garip sportif klipleri vardı. Hayatını videoclip yapar, müziğiyle satardı resmen. Şimcik ne oldu bilmem. Güzel de hatundu bence. Hiçbir şarkısını hatırlamıyorum ama clibi çıktığında seyrederdim yani.

Prenses Stephanie

Hatta Blue Jean posteriydi di mi mayolu? Bende de vardı o off offfff...

La Şan Te Mi Kantare

Nasıl yazılıyo hiç bir fikrim yok. Sözlerini biliyo gibiyim. Eurovizyon mu kazanmıştı neydi. Epey bi söölenmişti bu şarkı.

Çakmaklar

Bu arada ateş alındıktan sonraki ele vurma olayına da değinmeden geçemedim. Bir de çakmak yoksa sigaranı verirsin. Yakarlar ve garip bir artistik numarayla filtresi sana dogru gelecek şekilde verip jest yaparlar.

Kadın Günleri

Küçükken çok severdim anneannemin günlerini. Gelen kadınlar nefis firikikler verirdi. O yaşta cinsel dürtülerimizi dürterlerdi.