zuxxi.com//sinema|geyiks

lapçık

  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    geyiğin başı döndü yawww!!!!

    aaaccayiiip geyik bi film!!!! baştan sona kahkahayla gülmüyosunuz emme eğleniyosunuz!!!!!! dikkat!!!!!!! sex yine ön planda!!!!
    Puan: 6
  • Kurşun - Exit Wounds

    manyakktııı!!!!!!!

    yaw bu film son günlerin en güzel yapıtı!!!!! efektler,müzikler....... tam bir şow !!!!!! filmin konusu alışıldık ama kesinlikle sıkılmıyorsunuz filimde!!!! DMX te karizma yapmış!!!!!!!! iyi seyirler!!!!
    Puan: 9
  • Uykusuz - Non ho sonno

    bir çift söz!!!

    no comment!!!!
    Puan: 1
  • Örümceğin Maskesi - Along Came a Spider

    ben hala annamadım????

    İzlemeyen okumasin

    yaws şu atlama sahnesi nerde???? morgan amcam hiçbiryerden atlamadı???? siz hangi filmden bahsediyorsunuz??? filme gelince baya güzel!!! sıkmıyor,fakat morgan amcam olayları çok çabuk ve alakasız bi şekilde çözüyor!!!!! o bilgisayar password ünde mesela!!!! ne alaka ????? yada duwardaki resim!!! neyse amcam çok zeki olsa gerek!!! sakallarını bir okşuyor hemen çözüyor olayları!!! morgan amcamın üstün yetenekleri ve zekası için puan verdim!!! haa bi de rus çocuk için!!! :)))
    Puan: 7
  • Yarışçı - Driven

    yaws john ross!!!!!

    sen ne dikkati ölçüyosun????? geyik yaparak insanları salak yerine koyuyorsun!! senin olayın aynı deliye benziyor!!! kuyuya bir taş atıyorsun bizim gibi akıllılarda o taşı çıkarmaya çalışıyor!!!! ama suç bizde!!!! :)) haaa bu arada filmi izlemedim !!!! izlemeyi düşünüyorum!!! ama ortalama bir puan vereyim de ayıp olmasın!! :))
    Puan: 6