zuxxi.com//sinema|geyiks

sibemol

  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    OHAAAAAAAAA

    Evet arkadaşlar tek söyleyebileceğim bu:OHAAAAA!İlk verdiğim tepki buydu filmi izledikten sonra ve bir daha da tepki veremedim.İzlemezseniz kendi adınız çooook üzülün ve Edward'a tapın!
    Puan: 10
  • Avanak Ajan - Austin Powers, The Spy Who Shagged Me

    groovie baby!!!!1

    ooooh iyi ki gittim yahu!gülmekten kasıldım bazı sahnelerde.özelliklestar wars esprileri süperdi(tabii anlayana!)zaten ilk filmde de çoook gülmüştüm.sadece dr.evil ve minime'nin "one of us"ı çalıp söylemesi için bile izlenirdi yani.özetle:groovie baby yeah!!!!
    Puan: 9
  • Şeytanın Günü - End of Days

    böyle şeytana can kurban!

    Ben filmde Gabriel Byrne'a takıldım.Adam muhteşemdi ya.Tam bir karizmatik şeytan oluvermiş.Al Pacino kadar süper buldum kendisini.Bence filmdeki tek kötü unsur şeytan suretinin gösterilmesiydi.Baştaki gibi belirsiz kalmalıydı.O zaman daha gizemli ve hoş olacaktı.Aaa hayallerim yıkıldı şeytan böyle mi olur bazında söylemiyorum ama godzilla vari salak bir yaratık da istemezdim hani.Yine de filmde eğlendim.Özellikle başlangıcı çok güzeldi,konu sürükleyiciydi,Arnie de şirindi.E daha ne olsun?
    Puan: 8
  • Genç Kız ve Kral - Anna and the King

    jodie foster her zamanki gibi harika...

    jodie foster gibi muhteşem bir oyuncunun olduğu bir filmden güzellikten başka ne bekleyebilirim ki?muhteşem görüntüler ve chow yun fat'le süper bir uyum.e daha ne olsun?inanılmaz sevdim...
    Puan: 10
  • Erkekler Ağlamaz - Boys Don't Cry

    İnanılmaz,muhteşem,harika!

    bu kadar muhteşem bir filme nasıl bu kadar kötü sözler söylenebildiğine inanamıyorum.yani tasvip edersiniz veya etmezsiniz ama ortada aşk var ve gerçekten harika yansıtılmış.hilary swank ve bence özellikle chloe sevigny süper.zevk alınamayacak ve beğenilemeyecek bir film olarak görmüyorum...aksine çok fazla etkilendim.herkese tavsiye ederim...uzun zamandır bu kadar düğümlendiğim bir film izlememiştim...
    Puan: 10