zuxxi.com//sinema|geyiks

camur

He-Man

Bir karakter atlanmış onu da ben yazayım eksik kalmasın. Gölgeler şatosunun büyücüsü, şu kuşa dönüşen kadın. He-man götü çok dara düşünce, ama iki beden küçük kot giymiş kadar diil harbi harbi dara düşünce "Ben bi bok yiyemiycem bu sefer, gidelim şu büyücü de biraz rol alsın hemde akıl akıldan üstündür mesajı veririz, biraz da dinleniriz." ayağıyla can havle gölgeler şatosuna koşardı.

Nikah Masası

Biz bu şarkıyı böyle kabullenmiştik, Ümit Besen de hakkaten best of'unda söyledi ama niye bi de rock versiyonunu yaptın Sarp kardeşim o zibidi halinle? Ümit Besen'e yakışıyodu en azından garibin biriyim filan deyince.
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    gülmekten altıma sıçtım

    üstteki begenmeyen arkadaslar b.. yemis komedi tarzında bir türk filmi ancak bu kadar güzel olur. türk erkeğinin abazalığını çok güzel anlatan bir film. gidin ve türk insanın ne kadar uçkur düşkünü oldugunu ve aklının belden asagı calıstıgını görün. zaten tüm espriler bu yönde.
    Puan: 10
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    ne korkucam altı üstü film demeyin

    ufaklık ta bruce da cok iyi oynamışlar. film harbiden nefis bi korku filmi, sinemada insanlar hop oturup hop kalktı. hikaye, işlenişi ve sürprizler cok hoş. ufaklık bu yasta iyi bi oyuncu olmuş allah sonunu hayır etsin. görmeyen yazık eder.
    Puan: 10
  • Fasulye - Fasulye

    gıcık

    ben yukardaki arkadasa çok gıcık oldum sırf o yuzden yazıyom lutfen kusra bakmayın dayanamadım. bakalım bunada farklı bi nikle cevap yazacakmı. görsel işitsel estetik kaygıları doruga çıkmış hatta kaygıdan öte paranoyaya dönmüş kompleksli ve kıskanç bi arkadas olabilirsin hiç bişey demem kendi sorunun. Ama nineye salak deme tamammı saygısız herif.
    Puan: 9
  • Ben Şahsen, Bizzat, Kendim - Me Myself I

    özgürlük mü aile mi?

    güzel izlemeye değer bi film
    Puan: 7