zuxxi.com//sinema|geyiks

HeBeLeK__

  • 50 Cesur Kemancı - Music of the Heart

    Tavsiye etmiyorum şahsen...

    boşverin cidden hiç tenezzül etmeyin yani.. öyle izlenesi bi film değil.. belki Altıncı His'in ardından seyrettiğim için kötü gelmiştir ,bilemiyorum ama boşverin yani zuxxi nin de dediği gibi televizyon da izlersiniz.
    Puan: 4
  • Kumsal - The Beach

    leonardo dicaprio hayranları bile iğrendi (başka diyecek bişey yok)

    eğer sadece manzara seyretmek istiyorsanız ya da françois nın göğüslerini merak ediyorsanız ancak o zaman gidin derim .. çünkü yalnız böylece katlanabilirsiniz ...
    Puan: 3
  • Şellale - Şellale

    ıhhyhyooöögghh

    iğrenç bişeyler yazayım da gitmeyin diye düşünüyorum bi saattir.. bu filme layık bişey bulamadım.. anlatılmaya çalışılan konu komedi tarzında değil de dram şekline olsaydı iki taraf içinde daha hayırlı bi şey çıkardı ortaya.. ama tebrik etmek istediğim bi konu var. hani hep yabancı filmlerde vardır ya reklamını izleriz vaybe güzel film herhalde deyip gaza geliriz de film boş çıkar. aynı gaza getirme tekniğini kapmışlar.. yada ben çok sazanım:(.. neyse işte sonuçta film bir hayal kırıklığı, bir paranı boşuna harcama sanatı, bir boş zamanını yeme uzmanı... düşünün işte bu tiksindirici cümleleri kurdurabilecek kadar kötü...(ıyyy iğrendim kendimden..)
    Puan: 2