zuxxi.com//sinema|geyiks

Bad+mad

  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    YUHH!!

    gördüüm kadarıyla filme 10 un altında not verenler olmuş...OLAMAZZZZ....imkansız....siz çoğunlığa uyun ve filme KESİn gidin...walla süper bi film..ama şu da var...YA 10 luk bir film yada 1 lik..yani eğer filmi anlarsan tabikide 10..e biraz varsa ve anlamssan tabiki 1 lik..GİDİNN!!!!!!
    Puan: 10
  • Müebbet Kuşları - Life

    komedi deil!

    bakın filme eğer komedi die giderseniz olmas...zevk alamassınız..eğer komediye gitmek istiyosanız american pie a gidicektiniz.neyse ben film süper bir drama...(drama=duygusal+komedi)(eğer filme merihlen birlikte giderseniz daha bi güzel oluyo)
    Puan: 8
  • Lanetli Tepe - House on Haunted Hill

    YUH!!11 olsa 11 verirdim

    ya inanamıyorum bu filme nasıl 3,7,8 falan verirsiniz.!!!bu ööle bildiğimiz korku filmelerinde deil..adam eline buçak alıo herksei öldürüo..YOK bunda...süper bir SADİSTİK film...Kan acayip gerçekçi..vahşiler kaçırmasın.!!!
    Puan: 10
  • Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

    Yıldız Vardar

    walla billa aynı bizim okuldaki bi hoca...yıLdız vardar
    Puan: 5
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    Okuyacaınızı sanmam

    bunca yazı içinden benimkini okıyacağını sanmam ama olsun gine de çorbada bi tuzum bulunsun istedim.Bence güzel bir film.Sonuçta bir türk filmi ve kadro süper.Yani türk sinemasının gelişmesini istiosak eleştiride bulunmamız lazım.Ama önce gidin.End of days den daha iyi olduğu kesin
    Puan: 6
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    öööğğğ

    ya bazı arkadaşlar 8,9,7 fln vermişler...saçmalamayın ya..IIRENCH bi film...yemin ederim...tamam atmosfer güsel,müzikler kaliteli ama o kadar şaçma kii...mesela ben sinemadan manyak zevk alan biriyim..gittim hiç bi filmden pişman çıkmam...sonuçta film filmdir..ama bu ŞEY film diiL!!!!
    Puan: 1
  • Sevimli Haydut - Ordinary Decent Criminal

    Ya olmaz q abicim?!

    tmm biliyorum beni dinlemiiceksiniz,aptalın teki sanıcaksınız biliyorum ama hayır öyle diilim..tmm film süper diil,ama güzel..yani 5-6 yı diil de 7 yi hakeden bi film..şimdi siz bu adamamı güvenecem yoksa bütün bu yazanlaramı derseniz(demeyin) bana güvenin derim..ya ben bütün filmlere giden,her arkadaşlarımlan gezmeye çıktımda filme gitmeye çalışan biriyim.Kötü olsa bile bi filme gittikten sonra keşke gitmeseydim dememm!!Kültürdü bu abicim yane..Bence bu filmdede hırsızın aile yaşamı fln çoook güzel anlatılmış...Vizyondaki filmleri gördüyseniz(gittiyseniz)ve arkadaşlarınızlan gezmek isterseniz bu filme gidin.AMA SAKIN KIZ ARKADAŞINIZLAN GITMEYIN!!!SAKINN!!!IIRENCH BI PENIS SAHNESI WAR!!!!!!!!!!
    Puan: 10
  • Soygun - Reindeer Games

    yani yani ah uh!

    bakin film cook güsel diil...ben de bi abazan diilim..kız arkadasim war..Hich bi filme ib kız icin gitmem..AMA bu filmdeki kızın rolünü ve yaptiklarini EN AZINDAN GÖRMELİSİNİZ...böyle bi kız arkadaşım olsun 100 milyar borcum olsun demesseniz narayan31@hotmail.com a mail atin kafami kesicem.
    Puan: 7
  • Vatansever - The Patriot

    ööööö

    yani okudum arkadaşlar size güvendim gittim...ööö...iirench bi film..mel babaya yağ çekcez diye...kaka gibi filme 10 vermişiniz..acayip şaçmaydı.. pokemonu tercih ederim..kötü film...bi tek oyuncular güsel...filmde 2 tane güsel yer war..(10 saniyelik) gitmeyin..para kazanmasın ipnalar
    Puan: 5
  • Hücre - The Cell

    KoRKaK adam derki:

    lan bu filme gidilcemezde hangi filme gidilir.. ben dvd sini siparis ettim amazondan.daha gecen hafta geldi.. film mükeemeeL!jennifer da chok ii rol yapmısh. hatta yapılabileenin en iyisini yapmish kadin. AYRICI yönetmenede helal.. böyle CEKKIMLER OLAMAAZ!!!SUPER
    Puan: 9
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    len len leeeennnn!!!

    arkadisler yapmayın ya.. bende sizin gibi 12 sene, 2 sene fln oynamaıdm ama... en az 1,5 senedir d&D nin icindeyim.. olmaz bööle... ya tamam güzeL fikirler fln var ama iirench bi film.. bi kere %90 BİLGİSAYARRR... kach sene önce jurassic park fln cekilmishti.. ordaki dinazorları kullansalar.. daha güseL olurdu.. bi kere bi ara elfin cebinde ayna cıkartıp konushması aptaLca... elf lerden bahsedios mage lerden fln diil... o aynayı kullanmak herkese nasip diill.. yani bu film suxxx ötesi iirench bi film bence... balalaykaya gidin bunun yerine.. keh keh keh
    Puan: 3
  • Şaşkın - Bedazzled

    brendan fraser' a helal

    adam filme de 10 deisik rol yapior..kimse bu kdar ii canlandiramaz bence bu rolü..helal walla süper.. Liz=8 Brendan=10 aldı benden..film ise 7,5 lik bi film..yani ortalamasini alirsak 8 lik bi film..Kesin gidin..Ama aramizdaki sarisin kadar güseL,celiskide kalabilirsiniz..Liz in kalcalara hasta oldum bu arada.
    Puan: 8
  • Akıl Defteri - Memento

    ağladım

    sevdiğim herkese selamlar.. (bu filme bundan başkası söylenemez..ne desem boş)
    Puan: 10
  • Kediler ve Köpekler - Cats & Dogs

    gidin

    ben 17 yaşında erkeğim, savaşı, kanı, vahşeti severim. ama bu filmi de çok sevdim
    Puan: 8