zuxxi.com//sinema|geyiks

Kaleith

  • Amerikan Pastası - American Pie

    Space Shuttle

    Cok iyi bir film.Ozellikle "uzay mekigi firlatmiyonuz alt tarafi sex" muhabbetine koptuk.Ve tabi ki stifler. Adam superdi yaa.(Annesini unutmamak lazim.Stiflerin annesi teyze...)Gidin gorun gulun.:)
    Puan: 10
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    Cok ciddi bi yorum.Atilla Dorsayvari yani

    Filmler insanin icindeki siddet durtusunu malesef korukluyor.Bunun sebebi de filmin kahramani yerine bilerek veya bilmeyerek kendimizi koymamiz.Yine de bir filmden etkilenerek birini oldurebilecek kadar zayif insanlar cok nadirdir.Ne yazik ki bu durumda hedef kitle daha tam bilinclenmemis cocuklar oluyor.Bu elemanlar silah bulup katliam felan yapiyolar.Filmler genellikle ben olsaydim soyle yapardim yada ben olsaydim da kahramanin yaptigi gibi yapsaydim duygusu uyandiriyorlar.Bilgisayar oyunlarina gelince.Oyunlar ne kadar kanli olursa olsun siddet egilimini koruklemiyorlar.Bunun sebebi ise oyunlarda ben olsaydim soyle yapardim duygusunun olmamasi herseyi zaten oyuncu yapiyor kendisini yerine koyacagi kahramani yonlendirebiliyor.Bu yuzden oyunlar siddet egilimini sonduruyor.(Bu bilimsel bir arastirmaya dayanmaktadir. Isteyenlere kaynak gonderilir.Kaleith@Hotmail.com.)Yasasin oyunlar ve filmler.Umarim sizi baymamisimdir:)
    Puan: 10
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    Denizalti meselesi

    denizalti bogazdan nasil gecti diyorsunuz da yerebatan sarnicina nasil girdi demiyorsunuz...Ayip valla...:)7 filme degil denis'e ..
    Puan: 7
  • Kemik Koleksiyoncusu - The Bone Collector

    Pul kolleksiyoncusu

    Ya aslinda adamin parmagini kiracaksin(Ki kirdilarda sanirim) tam olacak...Bu arada kiz niye adamin parmagini oksayip duruyodu yaa?Platonik bisiler mi ima etmis yonetmen?.Bence gitmeyin.Ikinci bir kuzularin sessizligi beklerken havami aldim geldim...
    Puan: 1
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    ....And they dont know they are dead..

    i see dead people,i see dead people...Filmin olayi aslinda ...And they dont know they are dead kisminda yatiyor.Bu arada fightclub ve seven neyse de matrixle kiyaslayanlara yuh diyorum. bari don the dragonun filmlerinden biriyle de kiyaslasaydiniz..
    Puan: 10
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    Gani Mujde Ailenizin Komedi yazari

    amerikali ve arabesk ten sonra gani mujdenin 3. bombasi..Sanirim bu filmde gani mujde bunu yazarsam bana kizarlar endisesine kapilmis..Gitmeyin..Mahallenin muhtarlari yayindan kaldirilsin..Gani mujde de ailenizin komedyeni havasindan kurtulsun ve ozgurce yazsin..Senaryoyu leman ekibi yazsaydi komediyi o zaman gorurdunuz...
    Puan: 1
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    Betrayal At France..

    1.Filmde din yok.Fransa kralinin ihaneti var 2.Jean de arc olumunden sonra azize ilan ediliyor. 3.Filmdeki butun askerler jean`a asik ve bu yuzden pesinden gidiyolar.. 4.Film cok sacma
    Puan: 2
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    Baslik olarak ne yaziim bilmem ki?

    Kusura bakmayin ama yazabilecegim tek sey essek hosaftan ne anlar suyunu icer tanesini birakir(Yani iyi egitilmemis kisiler ince islenmis seylerden zevk alamaz yoksa hasa huzurdan kimseye hakaret gibi bir niyetim yoktur)Bu arada vergillius ve seth334 yani size de ne diyim yaaaa!!!!
    Puan: 9
  • Derin Karanlık - Pitch Black

    Sucluya bak sucluya

    Suclunun karizması muthisti yaaa.Bu arada adam sonunda gazlayıp gitseydi,imamı kurtarmaya geri dönmeseydi film bence kült olurdu..
    Puan: 6
  • Kutsal Duman - Holy Smoke

    Boktan bir film

    Filmdeki tek guzel sey "Will i see your face again?" sarkisiydi/onun hatrina 2 verdim bu arada katie kendini epey bi besiye cekmis..
    Puan: 2
  • Oyuncak Hikayesi 2 - Toy Story 2

    Evet bu tur filmlere ihtiyac var

    "You killed my father."-"No i am your father" Asansorun uzerindeki dovus sahnesine bittim yaa hala hatirladikca guluyom,gulumsuyom...
    Puan: 10
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    O ne tekmeydi yaa...

    Gidicem ve o bogaza vurulan tekmenin egitimini alicam.
    Puan: 7
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    Butun omurga nasıl kırılır.

    Sanırım filmin yönetmeninin fizik denen bir bilimin varlıgından pek haberi yokmus.Soundtrack ise bir harika...
    Puan: 6
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    tyler...

    fight club parodisi...Yaa en sevdigim filmle dalga gecmisler!!!!!.Kizin rol yetenegi harika. Ozellikle dikkat edin fotograf hediye etme sahnesinde cok iyi oynuyo..
    Puan: 8
  • Vur Emri - Rules of Engagement

    Savas cinayete kilif olamaz cinayet cinayettir

    Nerede o eski savas filmleri...
    Puan: 1
  • Kırmızı Gezegen - Red Planet

    Cute

    bi tek seyi merak ediyom insan uzay gemisinde astronot kiyafetinin ustunu niye cikarir? Sicakladigi icin mi?
    Puan: 7
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Bana cam derler, Kim der ?eeee cocuklar der .

    Sen dersin ben derim o der. Sakat ve ice kapanik bi cocuga o kadar cizgi roman okutursan sonunda o da boyle olur. Bruce'a da bi sozum var. Abi sen ihtiyarlamak diye bisi duymadin mi? Mavi aydaki halinle simdiki haline bakiyom yillar sana yaramis, Yeni bi sean vakasiyla mi karsi karsiyayiz aceba?
    Puan: 5
  • Dansöz - Dansöz

    yeah stan whatever....

    Tebe soparim kara kobram az bile yazmissin. Azini operem. Savas abicimize soylediklerin az bile. Yaz yaz da oda cesaretlensin. Secaat arzederken sirkatin soylesin. Bende 10 verecektim ama elim kaymis naparsiniz. VCDsini bile almayin. Takas bile etmeyin...
    Puan: 1
  • İskoçyalı: Savaşçı - Highlander - Endgame

    Sanirim turkiyeye gelen versiyonu biraz kesilmis...

    Yabanci ve orjinal bi vcdde seyrettim filmi bitmek bilmedi.Tabi irenc oldugu icinde olabilir.Bazi arkadaslar kisa demis de oyuzden seediyim dedim
    Puan: 1