zuxxi.com//sinema|geyiks

tengri27

  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    ah senaristler

    kitabı defalarca okuduk!arkadaslarla defalarca tartıstık!kendimize göre senaryo uyarladık ve sonunda o büyük gün geldi cattı!filme büyük bi endiseyle girdim fakat tebessümle ayrıldım!keske olsaydı dediklerim de war! 1)legolasın cok one cıkmasına kersın gimli gereken ilgiyi görmüyo! 2)elrond diwanı cok kısa sürüyo oldu bittiye getirmisler 3)saruman kitpta dunyanın hakımı olmak istiyo fılmde sauronon kopegi olmus:) 4)galadrielin gimli ye bi tutam sacını wermesi gerekiyodu atlanmıs 5)ayrıca boromir olurken 40a yakın ork oldurmesi ve onlarca ok saplanmıs olarak ölmesi gerekirdi!borusunuda düdük gibi üflemis....... fılmı izlerken büyüsüne kapılıyorsunuz bu ayrıntılar ancak filmden cıktıgımda aklıma geldi!keske 4 saat olsaydı!mutlaka gidin!
    Puan: 10
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    adı üstünde gaz bi film

    araba hastası olmayan ve arabalardan hoslanmayanlar sakın gitmesin!senaryo bildik seyler gidene bisey gatmıyo bi egzos dumanı yersin!
    Puan: 3
  • Diğerleri - The Others

    bir klasik

    gerilimi ve heycanı hic düsürmeyen, insanı düşünmeye zorlayan bi film harika korku gerilim türünü sewenler kacırmasınlar!kidmanın performansı harika! oscara kesin aday olur:)
    Puan: 9