zuxxi.com//sinema|geyiks

sahve

  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    muhtekulade.

    ne diim, ben filmi kusursuz buldum. stif, jim ve o tantra yapan çocuk çok iyiydiler. ve plajdan partiye dönüş sahnesindeki dört kankanın yürüyüşünde dehşet bi karizma vardı bilmem dikkat ettiniz mi? müzikler de hani hiç fena gitmemiş. izleyin derim.
    Puan: 10
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    maymun gösünü açtı

    filme gittime bin pişman oldum ama son dakikaya kadar bağlayan tek şey vardı ki o da sarışın manitadır. hatun afet-i derya, o ne gös o ne dudak allam. filmi izlemeseniz de olur ama kızı görmek lasım yani bilmiorum :) (bunun yanında son dakikaya kadar maymun görmekten kuscaktım ya)
    Puan: 2
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    bi film bu kadar mı güsel olur

    ewan mcgregor ve nicole kidman çok yakışmışlar rollerine. film her şeyiyle cuk oturmuş diebilirim. müzikler, şov dünyası, aşk ve ölüm tam istenildiği gibi aktarılmış. etkileyici ve kaliteli bir yapım olmuş. soundtrack albümü de tavsiye edilebilir. show must go on!
    Puan: 9
  • Günahkar - Original Sin

    bayan dudak

    sevişme sahneleri ve ancelina colinin dudakları dışında beş para etmezdi. hani antonyo abim de ii iş yapıyo filmde :) bunun dışında filmin hiç bi ösellii yok.
    Puan: 3
  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    hiç fena diil

    İzlemeyen okumasin

    hadi arkadaşlar yapmayın, o kadar iğrenç bi film diil aslında. tabi mideniz kaldırmıyo olabilir ama bence çok komik sahneler vardı. filmin başında şeytan filmindeki kızın yatağından teyze çıkması, çarlinin melekleri olayı, marihuana kullanan eleman, daha bissürü komik etken var. şahsen bayaa güldüm. görülmesi gereken bişiy yani, isleyin.
    Puan: 8