zuxxi.com//sinema|geyiks

phoebe

Çöp Tenekesi

çöp tenekeleri insanların atış kabiliyelerini test ettikleri bir mekanizma işlevi de görür aynı zamanda.herhangi bir çöp bilek harekeiyle tenekeye veya kutuya atılır girmezse kimseye çaktırmadan yanındakilerle muhabbete devam edresin için buruk.ama bir de girerse'' gördün mü be nerden soktum" dersin.
  • Cube - Cube

    permü ne?

    İzlemeyen okumasin

    felsefik bi filmdi gibi..? yanı sıra siyah asabi vatandaşın sarışın doktorumuzu insanüstü bi sekilde zıplayıp kurtarışı ve sonra da serbest düşme yapma şansı vermesi farklı kıldı bu filmi benim nazarımda.madem bırakacan niye tutuyon be kardesim?baştan asal sayılardan daha karmaşık bişi olmalıydı zaten.ne yani herifler milyonlarca dolar harcayıp tuzakları asal sayılılara mı koycaklardı?' PERMU WHAT?'muhabbetinde tüm sinema gibi koptum.filmi ünide seyrettim filmden sonra matematikçiler kasım kasım kasılıyolardı.ama hala daha filmin başında lime lime olan dazlak kardeşimin ne iş yaptıgını öğrenemedim.rivayete göre yönetmenin kendisiymiş...
    Puan: 6
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    pazar kuşagında keyifle izlerim

    filmin ilk bes dakikası fondan gelen müzik eşliginde banka soygunu, karizmatik soyguncularımız iyi yapmışım da gelmişim dedirtti. ama bu holiwud yaptığı filmleri kendi baltalıyo. dedektifi sadece filmin sonundaki sahne için koydular diye düşünesim geliyo. hatunlar cok ciciydi. sorunlu kızımız metroda olayı anlatırken de gözlerim doldu. film iyi ama daha iyi olabilirdi. bu micheal iyi oyuncu derim ve filmdeki tatlı kızını da gözlerinden öperim.
    Puan: 6
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    oldukça iyi

    ilk defa yurt kantininde onbeş-yirmi kişiyle televizyondan izlemiştim. reklam aralarında wc ye koşturup, daha işiniz tamamen bitmeden iç çamaşırınızı çektiren türden bir heyecan.iyi bi film ne zaman olsa izlerim.
    Puan: 9