zuxxi.com//sinema|geyiks

omuzcan

  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    şeytan detaylarda gizlidir

    Bu filmin orjinali dururken yeni halini bu kadar kifayetsiz bir şekilde çekmek , ak yolu dururken bok yoluna sokmaktan farksız olmuş. Yeni versiyonunda TİM ROTH'un babasını oynayan maymuna dikkatli bakın bakalım, kendisi ilk versiyonun başrol oyuncusu.( ölürken söylediği replikte, ilk filmin final repliğidir ayrıca) + (evet manyağım!.. ne olacak yani?)
    Puan: 3
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    NERDEEEEE 'WHEN HARRY MET SALLY'.....

    Yazık oldu verdiğim patlamış mısır parasına. hepsini geri çıkardım film boyunca. Nerede 'when Harry met Sally' deki B.Crystal nerede bu filmdeki. keşke julia, billy, cusack ve c.zeta ile aynı salonda izlemiş olsaydım bu filmi. çok sağlam dayak yerlerdi benden çıkışta valla.... bu filme gülen, gitsin aynaya bakıp kendi kıçına gülsün.( evet, ukalayım!... ne olacak yani? )
    Puan: 1
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    Seks sonrası mutluluk

    İzlemeyen okumasin

    Hani bazen tek bir sahne bile hafızaya alınmaya değerdir, tüm filme jokerlik eder ya. Bridget'ın H.Grant'e verdikten hemen sonraki, sabah işe gidiş sahnesi süper olmuş. Yüzünde ego tatminli gülümseyişiyle, süzüle süzüle, köprü üstünde. Yer yer komik bir film. Çıkışta, en yakınınızda duran şişman ve ortayaşlı kadının kolundan çekip öpmeye başlayın dudaklarından. Hiç itiraz etmiyorlar. Vallahi.
    Puan: 6
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    Yarı bilet parasına anlaşırsanız

    İlk yarı fena değil, ikinci yarı tam bir felaket! Muzun kabuğunu soyabilecek kadar zekaya sahip olanlar ikinci yarıyı hiç izlemesin. Sabredin, TRT 1 kesin yayınlar bu filmi seneye.
    Puan: 4
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Gözüne yazık, okuma hiç.

    Şiir gibi film yapmış eloğlu. İkinci bir romeo & juliet vakası. Aziz Nesin'in bir lafı vardır: 'NEW YORK'ta sokakta dolaşsa insan sırf, gözünden kulağından kültür girer içine' diye. Buda biraz öyle. Gidin, görün....( Yanımda oturan kadın sanırım elizabeth yapıyordu??? )
    Puan: 8
  • Cube - Cube

    küp oldum abi

    farklı senaryo + el değmemiş bakir oyuncular + iyi yönetmen + beklenmedik gelişmeler : e iyi de ben niye beğenmedim bu filmi o zaman???..... e be dostlar berbat bir finali kim beğenirki?... küpmüyüm ben?!?
    Puan: 4
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    şöfeer bey, müsait bi yerde zevkten ölücek var.

    pek değerli site sahibi adaşım, verdiğin müjdeyle yüzümü güldürdün, allahta seninkini güldürsün. az sonra çarşıya çıkarım, film saatine kadar cips, kuruyemiş, cola, sigara depolarım. gong çaldığı andan itibaren evden, cepten arayanı acımadan sakatlarım. hatta sinemada cep telefonunu kapamayan ben, bu filmde kaparım. Unutmadan, bu filme 10 u çok gören petek kafalıları da kız kardeşlere havale ediyorum. ( yalnız ben de paranoyaklık başladı şimdiden. ya bu film başladığı anda elektrikler kesilirse? b.ku yeriz valla. aman aman kapatayım şom ağzımı hemen. tööbe tööbe. allah korusun. amin )
    Puan: 10