zuxxi.com//sinema|geyiks

Çotakan

  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    Rezil Ötesiii

    Ya bir film bu kadar kötü yapılabilirmi? 1 puanı havada kapan bir film olmuş. Wayans kardeşleri tebrik ediyor, salaklıklarının devamını diliyorum. Hayatında komedi filmi seyretmeyip de bu filme komik diyen arkadaslara da ZAZ ekibinden Top Secret ve Airplane filmlerini siddetle oneriyorum. Bu kadar bel altina inmeden de komik film cekilebilir yani.
    Puan: 1
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    idare eder

    Jackie Chan ayri bir sembol ayri bir idol. Cevirdigi her filme ayri bir hava katmasini biliyor. En azindan eglenceli bir film cikaarmis ortaya. Cok begenmesem de yine gorulebilir diyor ve 6 veriyorum. Bu arada Jackie Chan İstanbulda adli filmi korsan cd'cilerde gordum, aldim ve izledim. Gercekten cok hos. Goruntu kalitesi de cok iyi. ALlt yazili ustelik. Jackie Chan'in su unlu komik dovus sahneleri vardir ya, iste onlardan bir tanesi Kapali Carsida oluyor. Hemde bizim esnafimiz da cikmis arada. Super komik, super egelenceli olmus. Alin izleyin derim.
    Puan: 6
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Bos bos bos

    İzlemeyen okumasin

    Birincisine gore daha da bir kotu. İlki yine degisik bir atmosfer yakalama cabasindaydi, ehh izlenebilir kivamdaydi. Ancak bu devam filmi olayi bitirmis. Zaten devam filmlerinin hic iyi olmadigi dusuncesindeyim. Buyuk bir cogunlugu ilkinin golgesinde kalir. Bu da oyle olmus, ben izlemesseniz cok birsey kaybetmessiniz der ve 4 puani yapistiririm.
    Puan: 4