zuxxi.com//sinema|geyiks

tarantinesk

  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Arkadaşım ısmarlamasa gitmezdim...

    İlkini izlememiştim ve izlemediğime çok memnunum. Akılın bulunduğu yeri unutmak isteyenlerin gidebileceği türden bi film. Ve mükemmel olarak nitelendirenler arkadaşlarımı birkez daha gözden geçirmem gerektiğini hatırlatan bi film. (Bu arada hiç gülmedim diyemem ama ben tom ve jerry i izlerkende gülümsüyorum üstelik yanımda gaz verebilecek o kadar seyirci yokken bile)
    Puan: 3
  • Akıl Defteri - Memento

    Adamlar yapıyo be!

    Gerçekten iyi bi filmdi. Filmi izleyen her tanıdığın başka şeyler çıkardığı ve sinemanın gerekliliğini bende vurgulayan bi film. Aradaki kurgu hataları filme biraz gölge düşürmüş ama bu sene izlediğim filmler arasında iyi bi yeri hakkediyo. Hernekadar yönetmen filmin cevher olan kurgusunu tamamı ile iyi kullanamamış olsa bile.
    Puan: 9
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Ucuz romandan ucuz aksiyona...

    Pulp fiction gibi bi karizma fırtınasından sonra sadece kanallarda gece 12 den sonra çıkan aksiyon filmlerine sinema gözüyle bakan kişilerin karizma anlayışına kayan bi Travolta. Hadi millet her cmrtesi izlemiyomuyuz bu filmleri efsane haline getirmeyin. İzlediğime pişman değilim artık ucuz aksiyonun sinemada da ucuz olduğunu gördüm.
    Puan: 3
  • Cube - Cube

    Beklediğimi aldım ya! Yeter

    Efsane olacak bi film değil ama piyasadaki onlarca filme tereddütsüz tercih edeceğim bi film. Bu senaryo ancak bu kadar iyi çekilebilirdi. (Kırmızı küplere dikkat. Gerçekten depresyon)
    Puan: 8
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Herkes izlemesin!! Ama sinemacılar kaçırmayın.

    Kubrick'in daha önce filmini izleyenler damgayı hemen farkedecekler ve o filmlerde sıkılmış olanlar spielberg'e rağmen yine sıkılacaklar. Ama film bence final sahneleri dışında kusursuzdu. Ve oyunculuğun önemi ve filme kattığı bu kadar olur yani! (Müziklere dikkat)
    Puan: 9
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    Yine güzel bi kadın filmi kurtardı mı acaba? HAYIR

    ama saçmalığını örtebildi mi o hatunun güzelliği hayır! Aynı gün gittiğim swordfish bile bundan daha iyiydi. Bu o kadar kötü yani izlemeyen okusun ve sakın gitmesin gitsin paşa paşa vcd sini alsın izlesin. Hem A.Jolie için izleyecekseniz kemik koleksiyoncusunu tavsiye ederim
    Puan: 2