zuxxi.com//sinema|geyiks

ILLUSION

Plastip Show

tansu çiller'i şimdiki billur sesli sanatçımız şükriye tutkun, diğer bütün karakterleri hamdi alkan seslendirirdi.
  • Dr. Dolittle 2 - Dr. Dolittle 2

    TİKSİNÇ

    Hayatımda izlediğim en iğrenç filmlerden birisiydi. Zaten ikinci yarısında çıktım. Mehmet Ali ERBİL seslendirmiş edi ' yi ama oturmamış. Çizgifilm kalitesinde berbat bi film bir saatim boşa gitti.
    Puan: 3
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    küsel

    evet fena bi film değil tabi saçmalıklarla dolu ama zaten hayat ta şaçma değilmi. Filmin sonunda istanbuldan bahsediyorya sakın koltuklarınız kabarmasın Amerikan büyük elçiliğine bombalı saldırı :)) yapılmasından dolayı..
    Puan: 7
  • O da Beni Seviyor - O da Beni Seviyor

    final

    film bence vasattı, finalinin müthiş bitmesini bekliyordum fakat final minal yoktu. Sinemada ışıklar birden yanınca ikinci arayı veriyorlar sandım meğersem film bitmiş. Vasattı hatta vasat ötesi...
    Puan: 6
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

    hayat futbola fena halde benzer

    benim düşüncemin aynısı bende aynen benzetirim. Ama film berbat sırf bu söz için iyi bir puan vericem. En güzel yeri filmin finaliydi. Zaten bir filmin finali olmazsa kaldır at çöpe değilmi yani.
    Puan: 7
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    ikinci yorumum

    ya düşündükçe güzel geliyor bu film bana tabi saçmalıkları da var ama güzel bi film eğer gitmeyeniniz varsa gidin. Bence çünküm iki kere gittim 3. kez gitmeyi düşünüyorum. Son zamanlarda seyrettiğim en iyi film... Ahhhhh
    Puan: 9