zuxxi.com//sinema|geyiks

Conquistador

Rüstem Batum Show

Birine "Rüstem Batum taklidi yapsana." deyince ağzını olabildiğince yavşatır, burnundan garip bi sesle "Rüstem Batum şov, beyninizi tokatlayan program" derdi. Hatta ben de yapmıştım, uzun süre popülerliğini korumuştu bu taklitim, vay be, ne salakmışım!
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Gidin gidin, çekinmeyin

    Filme giderken içimde bir korku vardı, hani ne zaman iyi bişey gelecek diye beklerseniz kötü çıkar ya. Ama film daha ilk karesinden itibaren beni içine çekti. Kitabın atmosferini gerçekten iyi işlemişler. Ayrıca kitabı da düşünürseniz, film oldukça durgun ve sıkıcı diye bekleyebilirsiniz, özellikle de neler olacağını biliyorsanız; ama kesinlikle öyle olmamış. Gidenin memnun kalacağı bir film kesinlikle...
    Puan: 9
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    Diziyi sevenler gitsin, diğerleri uzak dursun

    Onca paraya, onca emeğe böyle saçma, Hollywood özentisi bir film mi çekilirdi? Konu gerçekten kimsenin işlemeye cesaret edemediği güzel bi konu, ama senaryo, filmin gidişatı, abartılar tam bi 3. sınıf amerikan filmi havasında. O yüzden diziyi sevenler filmi de seveceklerinden emin olarak gitsinler, ama diğerleri yanından geçmesin, gördüğü yerde koşmaya başlasın...(2 puanın biri müziklere, biri de verilen onca emeğe)
    Puan: 2