zuxxi.com//sinema|geyiks

kamilce

  • Günahkar - Original Sin

    Haksızlık etmeyin...

    İzlemeyen okumasin

    Ben de filmi galada seyredenlerdenim. Ama bedeva film bu kadar olur diyerek olayı basite indirgemiyorum. Egerki bedava olmasaydıda eminim çoğu kişi Angelina için para verirdi. İnsanoğlunun nankör olduğunu burdan bi kez daha anlıyoruz. Film gerçekten de harika değildi. Ama ilk yarısında çıkılacak bir filmde olmadığı kesin... İlk yarı oldukça yavaş ilerliyor ve gerçekten çıksam mı diye düşünmüyor değilsiniz... Fakat ikinci, yarıdaki entrikalar görülmeye değer. Sanki film iki ayrı bölümden oluşmuş. İkinci yarı kesinlikle daha sürükleyici. Finalde olaylar iyice heyecanlı hale gelirken ne yazıkki sonu hayal kırıklığı oldu benim için. Çünkü tahminlerimi hiç zorlamadan bilebildiğim bir somdu. Yani klasık... Filmdeki birkaç sahne görülmeye değerdi. Özellikle Luis'in(A.Banderas) kaçan sevgiliyi yakalayınca ağlayıp aşkını bi kezdaha ilan ettiği sekans iyi bir performanstı. Aşk insana neler yaptırır bi kez daha görüyoruz. Ama film böyle aşkların sadece filmlerde olduğunu hatırlatıyor bize.
    Puan: 6
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    Ne bekliyordukki?

    Açıkçası filmin çok iyi olmaması benim için sürpriz değildi. Hollywood'da ne zaman bi sürü ünlü biraraya gelse film genelde sıradan çıkar. Bu da yanıltmadı. Eğer sadece John, Catherine ya da Julia için giderseniz doyurucu ama kaliteli bir film izleyeyim derseniz ne yazıkki pişman ayrılıyorsunuz sinemadan... Filmde sürpriz yok. Ve yeni birsey vermiyor. Filmi sürükleyenlerin başında Billy Christal var aslında. Her ne kadar diğerlerinin hayranı fazla olsada. Eğer hava kötüyse canınız sıkkınsa biraz bişeylerden uzaklaşmak isterseniz iyi bir seçim. Hiç yormuyor keyifle gidiyorsunuz evinize.
    Puan: 5
  • Komplo - The Score

    Edward kurtarmış...

    İzlemeyen okumasin

    Film hakkında daha önceden yazılar okumuştum. Ve bir sürpriz olmadığını biliyordum. American History X ve Fight Clupla başlayan E.Norton hayranlığı beni sinemaya soktu aslında. Tamam diğer oyuncular zaten aşmış ama Edward da çok iyiydi gerizekalı rolü süperdi. Sonu ilginç sayılabilir. Bir kazık bekliyoruz ama nerden nasıl geleceğini kestiremedim ben. Orta halli bi film işte...
    Puan: 6