zuxxi.com//sinema|geyiks

korkor

  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    karizma-worm-effects-eksiklik

    İzlemeyen okumasin

    Film accip karizma gösterileri yanı sıra hacking hakkında bilgi ve bu isi yapanlar pek de kötü insanlar diildir imajı vermeye dayalı accuk ucundan visual effects, accuk ucundan heyecan içeren ancak birazdan sayacagım eksiklikler nedeniyle kanımca vasatı aşamayan bir film.. Eksikliklere gelince filmde iyi ve kötü tercihi izleyiciye bırakılmışşa da bu kurguda gediklere neden olmuş: Şöyle ki; film sonuna kadar iyi-kötü kimi tutalım çelişkisini filmin tamamına yayabilmiş fakat sonda karar iki duruma da uymamış: İyi adamsa niye good-guysu öldürdü, kötü adamsa neden yakalanmadı.. Kötü adam yakalanmalı diyorum çünkü dayanağım filmin en etkili repliklerinden birine dayanıyor: "Seyirciler mutlu sonları sever" :)) Seeya'
    Puan: 6
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    inanmıyorum bu puanlara

    Ne oldu zuxxi tutkunlarına bilmem.. Eskiden bu yorumlara güvenip sinemaya giderken hangi filmi seçmeli diye düşünürdüm ama artık pek de öyle olmayacak gibi.. İnanmıyorum bu saçma sapan filmin aldığı bu puanlara! Dün gece bir arkadaşımın davetlisi olarak izledim filmi, ama film boyunca gereksiz ses-görüntü effectleriyle boğuşmaktan ve olayı daha da komplike hale getirip izleyiciye "Ben salak mıyım ki bu filme geldim?" sorusunu unutturmaya çalışan senaristin saçmalıklarını tartışmaktan başka bir zevk (!) almadım açıkçası.. Yazık..
    Puan: 2
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    kopuk

    koptum! daha ne denir! Allah herkese oyle baba, oyle yapiskan, oyle Nadida, oyle flut, oyle lezbolar ve oyle pic bi kardes versin! AAAmiiiin! :))
    Puan: 9
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    e adamlar yapmis..

    walla yapmis.. Hem de coook kussel yapmis.. Fantazi hat safhada, effectler mukemmel (filmin cogunun aslinda var olmayan yerlerde gectigi dusunulurse!) Filmin cogu karesinde orada olmayi gercekten cok istedim.. Yapimci paradan kacmamis, yonetmen yaraticiligini kullanmis, senaryo zaten dillere destan.. E daaa nossun dee mi?? :)) Unutmadan kitabi okuyanlara diyorum, elbette kitapta cogu yer kesintiye ugramis ama zaten 3 saat olan film eger kesintiler de olmasa 5-6 saat oluu.. Seeya!
    Puan: 10