zuxxi.com//sinema|geyiks

elifrana

Alirıza Binboğa

Lütfen ellerini unutmayalım, ellerini gözümüzün içine kadar sokardı. Şööle kameranın tozunu alacak gibi beş parmağını açarak uzatır elini yumruk yaparak çekerdi. Ayrıca işitme engellilerin işaret dilindekine benzer hareketler yapardı sıkça.

Tahmin Ettirenler

En kötüsü yaşını zorla tahmin ettiren bayanlardir.Mesela 45 yasindadir ve öyle gösterir. Genç gösterdiği ile övünür."Kac yaşında gösteriyorum bil bakalım!" diye sorar. Ayıp olucak diye 45 diyemezsin, 38 dersin zorla.O da sevinçle gülümseyerek yok canım nerdeeeeeeee, der.

Çay İçme

Annenizin gününde çay ikram ederek kendini gösterme eziyeti ve gerizekalılığı vardır. Anne zoru ile 10-15 kadına pasta ile beraber çay ikramında bulunulur. En sinir kısmı çayınızı nasıl alırsınız kısmıdır ve takiben kaç şeker alırsınız sorusu ile devam edilir. Benim gibi kafası bulanık ve kötü niyetliler "almak" fiili yerine bir kaç abuk alternatif uydurarak kendilerini rezil ederler. (Öyleymiş, bir kaç arkadaşa sordum onlar da onayladılar.) Teyzelerin hiç biri de çayı aynı şekilde içmez. Ne var alt tarafı dem ve su karışacak ve turuncumsu bir sıvı olacak içine de şeker atilacak iste! 15 kişiye çayınızı nasıl yudumlamak istersiniz :) diye sorarsın 14 değişik cevap gelir. Buyrun bakalım sonra işin yoksa mutfakta uğraş dur; "Hadiye hanım'a limon kabuğu; ucgen kesilcek, yarım çay kaşığı da şeker, oğlu Nadir'e paşa çayı ama büyük fincanda, plastik fincan olsun... Anne Nermin teyze ne dediydi ya!"