zuxxi.com//sinema|geyiks

gojira

  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    WAOOOW BE!

    Gerçekten de uzun zamandır gittiğim en baba filmdi!Bu filmde görmek istediğim herşeyi buldum. Çok hoş bir aşk hikayesi,romantizm, bana kahkaha attıran çok komik sahneler,inanılmaz efektlerle bezenmiş savaş sahneleri... Kısaca herşey vardı bu güzel filmde. Özellikle, savaş sahnelerindeki efektlerde ağzım açık kaldı. Ohaaa! ohaaa! demekten kendimi alamadım! Çok gerçekçiydi yani. Müzikleri de gayet iyi idi.Ha bu arada film, bayağı uzunmuş; 9:30'da girdik, 12:30'da anca çıkabildik,popom uyuştu resmen!Ama herşeye değer,çünkü süperdi!Kesinlikle hemen gidiiin!!!
    Puan: 10
  • Meksikalı - The Mexican

    VALLA DA SIKICI BİLLA DA!

    Bu filme sevgilimin ısrarıyla gittim. Aslında Brad kardeşi de severim, Julia'yı da. Ama nedense bu çifti birbirine hiç yakıştıramadım. Başlarda iyi gibiydi ama daha sonraları bana ter bastı, patladım valla! Hele o Julia denen hatunun telefonda Brad'e bağrırken ki sesi yokmuydu?! Resmen kulaklarımı tırmaladı be kardeşim!Bence sadece bu ikiliyi bir araya getirmek için yapılmış, basit ve de çok sıkıcı bir filmdi. Boşuna para ve zaman kaybı sadece...
    Puan: 3
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    SIKICI VE BANA GÖRE SIRADANDI!

    OF YANİ! GEREKSİZ VAKİT VE PARA HARCAMAK İSTİYORSANIZ,BUYRUN GİDİN DERİM. ARKADAŞLARIN İSTEÐİYLE GİTTİM AÇIKÇASI. O KADAR DA HAYVAN'A GİDELİM DEMİŞTİM, AMA DİNLEYEN KİİİİM????!
    Puan: 2